Υπαρχηγός της Αγέλης Λυκοπούλων ο άτυχος Παναγιώτης-«Άξιος και αφοσιωμένος»

Ενεργό μέλος του 40ου Συστήματος Προσκόπων Έγκωμης, ήταν ο άτυχος 21χρονος Παναγιώτη Παναγιώτου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, έπειτα από νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στα Καννάβια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρήνος για τον άτυχο Παναγιώτη… Φοιτητής, πρόσκοπος και ένα παιδί γεμάτο όνειρα
 
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένεια των προσκόπων. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Κλάδος Λυκοπούλων, ο άτυχος Παναγιώτης ήταν Υπαρχηγός της Αγέλης Λυκοπούλων του 40ου Συστήματος Προσκόπων.

«Με τα λύπη μας ενημερωθήκαμε για τον αδόκητο χαμό του Υπαρχηγού Αγέλης Λυκοπούλων του 40ου Συστήματος Προσκόπων Εγκωμης Παναγιώτη Παναγιώτου! Ένας πραγματικά άξιος και αφοσιωμένος Πρόσκοπος γεμάτος αγάπη για αυτό που με τόση αφοσίωση έκανε! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει! Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του, συγγενείς και φίλους! ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ!
 
Η κηδεία του αδικοχαμένου Αδελφού μας, θα γίνει αύριο Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019, στις 15:00 στην εκκλησία Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά. Η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια».
 
Ο 21χρονος Παναγιώτης σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Frederick στο Πρόγραμμα Μηχανολόγων Μηχανικών Οχημάτων του Πανεπιστημίου, ενώ ήταν μέλος της ΦΠΚ Πρωτοπορία του Πανεπιστημίου Frederick, η οποία με ανακοίνωση της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παναγιώτη Παναγιώτου . Ο Παναγιώτης αποτέλεσε στέλεχος της τοπικής μας επιτροπής στο Πανεπιστήμιο Frederick. Η κηδεία του θα τελεστή αύριο Τρίτη στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζια. Καλό Παράδεισο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Παναγιώτη, δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια σου. Ας είναι η τελευταία φορά που χάνουμε νέο αίμα στην άσφαλτο».
Θρήνος και στο Frederick
Tη βαθύτατη του θλίψη για το θάνατο του Παναγιώτη εξέφρασε και το Πανεπιστήμιο Frederick, με ανάρτηση του στο Facebook.

«Το Πανεπιστήμιο Frederick εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του Παναγιώτη Παναγιώτου, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής, 22 Δεκεμβρίου 2019, μετά από θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα».
 
Το Πανεπιστήμιο Frederick εκφράζει επίσης τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Παναγιώτη.
Το χρονικό της τραγωδίας
Το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε χθες βράδυ στα Καννάβια, όταν ο 20χρονος φίλος του Παναγιώτη έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει σε γκρεμό βάθους 190 μέτρων.

Οι δύο νεαροί δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας και ως εκ τούτου εκτοξευθήκαν από το όχημα, 100 μέτρα μακριά.

Οι δύο νεαροί βρίσκονταν μαζί με φίλους σε εξοχική κατοικία στα Καννάβια, 500 μέτρα από το σημείο της τραγωδίας, ενώ είχαν αποφασίσει να πάνε περίπατο στην Κυπερούντα, όπου κατά τη διαδρομή επήλθε το μοιραίο.

Την Αστυνομία ενημέρωσαν φίλοι των νεαρών, καθώς τους καλούσαν και δεν ανταποκρίνονταν στις κλήσεις τους.

Αστυνομικός ο οποίος πέρασε από το σημείο, είδε το περιτείχισμα που ήταν χτυπημένο και ακολούθως κατέβηκε και προσέτρεξε προς τον γκρεμό, φωνάζοντας. Στο κάλεσμα του Αστυνομικού ανταποκρίθηκε ο 20χρονος, ενώ στη συνέχεια κατέβηκε στο γκρεμό ώστε να τον βοηθήσει μέχρι την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μετά από πολύωρη επιχείρηση, οι δύο νεαροί απεγκλωβίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του 21χρονου Παναγιώτη. Ο 20χρονος εισήχθηκε στο χειρουργείο με την κατάσταση του να κρίνεται ως σοβαρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μαύρα Χριστούγεννα… Νεκρός ανασύρθηκε ο 21χρονος Παναγιώτης από τον γκρεμό
 

Δειτε Επισης

Προηγήθηκε τηλέφωνο της Αστυνομίας στο «Δημητρούι»-Περίμεναν από πριν οι δράστες, πολίτες ενημέρωσαν τις Αρχές
Χάθηκαν τα ίχνη 29χρονου εδώ και τρεις μέρες στην Πάφο (pic)
Έσπασαν την μπάρα του πάρκινγκ της Μαρίνας Λεμεσού για να μην πληρώσουν-Τους τσάκωσαν και ανέσυραν μαχαίρι
Επεφύλαξε την απόφασή του το Δικαστήριο για τους συλληφθέντες για τα επεισόδια στην ΑΔΕ Λεμεσού
Επέστρεψαν στις χώρες τους άλλοι 181 παράτυποι μετανάστες-Ξεπέρασαν τις 3.500 οι επιστροφές φέτος
Υπό κράτηση οι επτά για το «Δημητρούι», ελεύθεροι οι άλλοι τρεις λόγω «απογυμνωμένης μαρτυρίας»
Ελεύθερος ο ύποπτος για την βόμβα σε μπαρ στον Πρωταρά, ελεύθερος και ο ένας για τους εμπρησμούς πρακτορείων
Μπαίνουν σε λειτουργία άλλες πέντε κάμερες στη Λεμεσό-Σε ποια σημεία θα βρίσκονται
Από την δολοφονία Αλέξη στο Δημητρούι-Ρήξη σχέσεων, απειλές και ερώτημα η αντίπαλη φατρία στους υπόπτους
Δυο μαχαίρια και ποσότητα κάνναβης στην κατοχή του 18χρονου που τραυμάτισε 17χρονο στα Λατσιά