Νέα τραγωδία στην άσφαλτο-Νεκρός 17χρονος, μοιραίο προσπέρασμα

Άλλη μια τραγωδία γράφτηκε τα ξημερώματα στην άσφαλτο, άλλη μια οικογένεια στα μαύρα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και την έλευση του νέου έτους.
 
Σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε 40 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Αλεξάντερ Μαρκίδης από τη Λεμεσό.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 17χρονος ενώ οδηγούσε το μοτοποδήλατό του στην οδό Ηλία Καννάουρου στον Ύψωνα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, διερχόμενο όχημα το οποίο φαίνεται να επιχειρούσε να προσπεράσει, ανέκοψε την πορεία του.
Από τη σύγκρουση ο 17χρονος εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο, ενώ όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο, οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο.
 
Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία για εξετάσεις και για διερεύνηση των αιτιών του νέου θανατηφόρου, ενώ στον 27χρονο οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 15 μg.
 
«Δυστυχώς έχουμε νέο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 17χρονο μοτοσικλετιστή. Συγκεκριμένα γύρω στις 1240, 17χρονος μοτοσικλετιστής ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του με ανατολική κατεύθυνση στην οδό Ηλία Καννάουρου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται χτυπήθηκε από εξ αντιθέτου αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 27χρονος. Από τη σύγκρουση ο μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε θανάσιμα» ανέφερε σε δηλώσεις του από τη σκηνή του θανατηφόρου ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Μιχάλης Μιχαήλ.

Όπως δήλωσε ο κ. Μιχαήλ, οι εξετάσεις της Τροχαίας βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, ωστόσο υπάρχουν μαρτυρίες σε σχέση με τις συνθήκες του δυστυχήματος. «Είμαστε σε αρχικό στάδιο όμως ευελπιστώ ότι θα καταλήξουμε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα και με μαρτυρίες που εξασφαλίζουμε».
 
Σημειώνεται ότι ο 27χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

BINTEΟ: Κάνουν τη νύχτα μέρα οι οπαδοί της Ομόνοιας 29ης
Συλλήψεις στη Λεμεσό έπειτα από εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση
Συμπλοκή νεαρών στα Λατσιά με έναν τραυματία-Πρόσωπο ανέσυρε μαχαίρι
Στις 10 οι συλλήψεις για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Διέκοψε και ανακοινώνει την Κυριακή την απόφαση για κράτηση των εννέα το Δικαστήριο-Στο επίκεντρο ο πληροφοριοδότης
Καρογιάν: Κορυφαίος σταθμός η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ
Άμεση παρέμβαση Τμήματος Δασών για έλεγχο πυρκαγιάς στον Κάτω Πύργου Τυλληρίας
ΒΙΝΤΕΟ: Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Δικαστήριο οι συλληφθέντες για την ενέδρα στο «Δημητρούι»
Χειροπέδες σε 34χρονο για υπόθεση απατής-Ενοικίασε σπίτι σε άλλο πρόσωπο, αλλά δεν ήταν δικό του
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για το «Δημητρούι»-Στους 9 οι ύποπτοι για τις αρχές