Πέμπτη 23 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κλειστή λόγω έργων η Καλλιπόλεως-Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο

  08/12/2019 07:29
Κλειστή λόγω έργων η Καλλιπόλεως-Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο

Κλειστή λόγω έργων η Καλλιπόλεως-Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο

  08/12/2019 07:29

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα σήμερα Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, 2019.

Κλειστή θα παραμένει η λεωφόρος Καλλιπόλεως, στην Λευκωσία, από τη συμβολή της με την λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, μέχρι τη συμβολή της λεωφόρο Λεμεσού, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης της λεωφόρου. Οι οδικές εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 7.00 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση από την λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, με κατεύθυνση από Παλλουριώτισσα, προς λεωφόρο Λεμεσού, θα διοχετεύεται διαμέσου της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄. Από την λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, με κατεύθυνση από το κέντρο της πόλης, προς την λεωφόρο Λεμεσού, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου της λεωφόρου Λάρνακος, ενώ η τροχαία κίνηση προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου, θα διοχετεύεται διαμέσου της λεωφόρου Διγενή Ακρίτα και των οδών Τομπάζη και Μπουμπουλίνας.

Στην Λεμεσό, θα διεξάγονται εργασίες εγκατάστασης φώτων τροχαίας στη συμβολή της οδού Νίκου Παττίχη με την οδό Λεκορπουζιέ, με αποτέλεσμα να κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, σε απόσταση 120 μέτρων περίπου κάθε φορά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα του δρόμου. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 6.00 το πρωί, αύριο Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου.

Καλούνται όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας