Αντί για «χρόνια πολλά»… συλλυπητήρια-Στην τελευταία του κατοικία ο Παναγιώτης

Γεμάτοι οργή και πολλά γιατί, αντί να ακούσουν τα «χρόνια πολλά» για την ονομαστική τους γιορτή, θα ακούσουν το «συλλυπητήρια», η χαροκαμένη μητέρα και το μονάκριβο παιδί του 27χρονου Παναγιώτη Χριστοφόρου, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο, έπειτα από το φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στη Λεμεσό.
 
Η τελευταία πράξη του δράματος του αδόκητου χαμού του Παναγιώτη Χριστοφόρου θα παιχθεί σήμερα στον ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Λεμεσό, στη μια το μεσημέρι, όπου φίλοι και συγγενείς θα απευθύνουν το ύστατο χαίρε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παγώνουν τα ιατροδικαστικά ευρήματα επί της σορού του άτυχου Παναγιώτη
 
Το νήμα της ζωής του άτυχου Παναγιώτη, κόπηκε άδικα τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, όταν ο ασυνείδητος οδηγός, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έπιασε τιμόνι και οδηγώντας με πάνω από 200 χιλιόμετρα, σκόρπισε τον θάνατο, αφού το όχημα του που μετατράπηκε σε φονικό όπλο κάρφωσε στο όχημα του 27χρονου, ο οποίος βρήκε ακαριαίο.
 
Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο 27χρονος υπέστη πλήρη διατομή της θωρακικής αορτής, κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας σπονδυλικής στήλης, αιμορραγία εγκέφαλου, ρήξη ύπατος και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων. Τη νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το φονικό όπλο κατά του Στέφανου δείχνει ανθρωποκτονία και κατά του Παναγιώτη

 
Η οικογένεια του Παναγιώτη μετά την κηδεία θα μελετήσει το ενδεχόμενο λήψης νομικών μέτρων κατά του ασυνείδητου οδηγού με αγωγή που θα αφορά αποζημιώσεις για το εξαρτώμενο τέκνο του.
 
Ο 50χρονος που κρατείται από την Αστυνομία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση του για έξι μέρες.Ο δικηγόρος του δεν έφερε ένσταση στο αίτημα των Αρχών.
 
Υπενθυμίζεται πως μαρτυρίες ανέφεραν στην Αστυνομία ότι ο 50χρονος οδηγούσε ζικ-ζακ και διερχόμενοι οδηγοί του έκαναν σήμα με τα φώτα.

Την ίδια ώρα, η τροχαία συνεχίζει τις έρευνες για να εξακριβώσει και με επιστημονική μαρτυρία τα ακριβή αίτια του φοβερού τροχαίου δυστυχήματος που στοίχησε τη ζωή στον 27χρονο Παναγιώτη. Το μαύρο κουτί του φονικού οχήματος αναμένεται να καταδείξει την ακριβή ιλιγγιώδη ταχύτητα καθώς και την πορεία του οχήματός του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το μαύρο κουτί θα δείξει την φονική πορεία-Αντιμέτωπος με ανθρωποκτονία ο Ρώσος
 

Δειτε Επισης

Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Ιράν: Απόλυτα ασφαλείς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν
LIVE: Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν-Διαψεύδει η Τεχεράνη
Καταρρίφθηκαν drones αλλά δεν έγινε επίθεση με πυραύλους υποστηρίζει το Ιράν-Kανένα σχόλιο από Ισραήλ
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμιος συναγερμός-Προχώρησε σε αντίποινα το Ισραήλ, πύραυλοι έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Σιγή ασυρμάτου για τη διερεύνηση του θανάτου αλλοδαπού στη Λεμεσού-Περιμένει στοιχεία η Λοττίδου
Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...