Τετάρτη 26 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ισόβια στον δολοφόνο της άτυχης Γιαννούλας-Το φονικό που συγκλόνισε την Κύπρο

  26/11/2019 10:27
Ισόβια στον δολοφόνο της άτυχης Γιαννούλας-Το φονικό που συγκλόνισε την Κύπρο

Ισόβια στον δολοφόνο της άτυχης Γιαννούλας-Το φονικό που συγκλόνισε την Κύπρο

  26/11/2019 10:27
Σε ισόβιά κάθειρξη καταδικάστηκε ο 40χρονος που βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 56χρονης Γιαννούλας Χατζηγιάννη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο όχημα της στις 12 Νοεμβρίου του 2018 στον Οίκο Μαραθάσας.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος προέβη στις 16/11/2018 σε θεληματική κατάθεση όπου παραδέχθηκε ότι σκότωσε με μαχαίρι το θύμα και ότι της έκλεψε τα λεφτά που είχε στο όχημα της.
 
Μετά την παραδοχή του, προχώρησε σε υποδείξεις σκηνών όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια τα ρούχα και τα παπούτσια τα οποία φορούσε κατά τη διάρκεια διάπραξης του εγκλήματος, τα οποία ήταν εμποτισμένα με κόκκινες κηλίδες οι οποίες ομοίαζαν με αίμα. Τα εν λόγω ρούχα και παπούτσια βρίσκονταν μέσα σε τσάντα ώμου, χρώματος μπλέ, μέσα σε κάδο ανακύκλωσης εντός του χωριού Καλοπαναγιώτη.
 
Η άτυχη γυναίκα είχε εντοπιστεί νεκρή μέσα στο όχημα της. Ο θάνατος της προήλθε από αιμορραγικό σοκ λόγω των πολλών εξωτερικών τραυμάτων της από πολλαπλές μαχαιριές.
 
Στη θέση του συνοδηγού και πίσω από τη θανούσα είχε εντοπιστεί ένας σπασμένος σουγιάς με αίματα. Εναντίον του κατηγορούμενου είχε προκύψει μαρτυρία ότι βρισκόταν εντός του οχήματος του θύματος και ότι το πρωί της ίδιας μέρας αγόρασε σουγιά από περίπτερο στο χωριό Οίκος ο οποίος ομοιάζει με τον σπασμένο σουγιά που εντοπίστηκε στο όχημα του θύματος. Στην κατοχή του υπόπτου την ημέρα της σύλληψης του είχε εντοπιστεί το χρηματικό ποσό των €1505.
 
Κατά την ιατροδικαστική εξέταση του, ο 40χρονος έφερε εκδορές στα χέρια και κηλίδες που ομοιάζουν με αίμα τόσο στα χέρια του όσο και τα ρούχα του, ενώ μετά από έρευνα στην οικία του στον Καλοπαναγιώτη εντοπίστηκαν  σε τοίχο και εντός του μπάνιου κηλίδες που ομοιάζουν με αίμα.
 
Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια διερεύνησης της υπόθεσης και στην προσπάθεια εξακρίβωσης των στοιχείων από τους πέντε συναδέλφους του υπόπτου εκ των οποίων οι τέσσερις συγκάτοικοι του, διαφάνηκε ότι ενώ αυτοί είχαν στην κατοχή τους πρωτότυπα Γεωργιανά διαβατήρια, παρουσίασαν στην εταιρεία που τους εργοδοτεί κατά την ημέρα έναρξης της εργασίας τους, φωτοαντίγραφα πλαστών ταυτοτήτων Λιθουανίας με διαφορετικά στοιχεία τα οποία είχαν την φωτογραφία τους.
 
Τα πρόσωπα αυτά συνελήφθησαν και κατονόμασαν τον κατηγορούμενο ως αυτουργό για την διάπραξη των αδικημάτων που προκύπτουν σχετικά με τα πλαστά έγγραφα.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας