Τετάρτη 26 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τραγωδία... Νεκρός ένοικος γηροκομείου μετά από πυρκαγιά

  26/11/2019 06:59
Τραγωδία... Νεκρός ένοικος γηροκομείου μετά από πυρκαγιά

Τραγωδία... Νεκρός ένοικος γηροκομείου μετά από πυρκαγιά

  26/11/2019 06:59
Τραγικό θάνατο βρήκε 66χρονος χθες βράδυ στη Δερύνεια, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο γηροκομείο «Ελπίδα».
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ. Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή με ισχυρές δυνάμεις και κατέσβησαν τη φωτιά λίγο αργότερα.
 
Τραγικός απολογισμός, ο θάνατος του 66χρονου άντρα ο οποίος ήταν ένοικος του γηροκομείο. Μεταφέρθηκε στο ΓΝ Αμμοχώστου με πολλαπλά εγκαύματα τα οποία του στοίχισαν τη ζωή.
 
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο σημείο ανταποκρίθηκαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου.  Η πυρκαγιά ξέσπασε σε δωμάτιο ενοίκου στον ημιυπόγειο χώρο ενώ από τον καπνό επηρεάστηκαν όλα τα δωμάτια και ο χώρος υποδοχής του ημιυπόγειου χώρου. 
 
Επίσης 20 άτομα μεταφέρθηκαν μετά από εκκένωση του κτιρίου σε ανοικτό χώρο.  Κάποια από τα άτομα έφεραν ελαφριά εγκαύματα αλλά κυρίως παρουσίαζαν αναπνευστικά προβλήματα.
 
Τους παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από την υπηρεσία Ασθενοφόρων.
 
Από τις πρώτες εκτιμήσεις,  φαίνεται η πυρκαγιά να εκδηλώθηκε από αναμμένο τσιγάρο. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και όλες τις Αρμόδιες Υπηρεσίες του Κράτους..
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας