Το χαμόγελο της Νελίνας που έσβησε με τον πιο άδικο τρόπο-Από τα μικρότερα θύματα της ασφάλτου

Συγκλονίζει η νέα τραγωδία στην Πάφο, με τον Μολώχ της ασφάλτου να μην κάνει διακρίσεις, αφού αυτή τη φορά παρέσυρε στο πέρασμα του την δεκάχρονη Νελίνα, μαθήτρια του δημοτικού, που πριν προλάβει να κάνει καλά καλά τα πρώτα της όνειρα, έφυγε βιαστικά για τη γειτονιά των αγγέλων.
 
Ο θάνατος της Νελίνας, σκόρπισε τη θλίψη ανά το παγκύπριο, αφού αποτελεί ένα από τα νεαρότερα θύματα τροχαίου δυστυχήματος των τελευταίων χρόνων.
 
Η μικρούλα κάθε απόγευμα με τη συνοδεία του παππού της διασταύρωνε τον συγκεκριμένο δρόμο, τη λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου και στη συνέχεια κατευθυνόταν μόνη προς το φροντιστήριό της.
 
Αυτή τη φορά όμως ήταν αλλιώς... Κάτω από συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία όχημα που οδηγούσε 70χρονη παρέσυρε την μικρή Νελίνα, και μαζί τα όνειρα της, βυθίζοντας στο πένθος φίλους και συγγενείς στην επαρχία Πάφου.
 
Η οδηγός του αυτοκινήτου στο θέαμα της τραυματισμένης Νελίνας, λύγισε και μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου και νοσηλεύεται. Εναντίον της, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, το οποίο αναμένεται να εκτελεστεί, όταν ανάψουν το πράσινο φως οι θεράποντες ιατροί.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξεψύχησε λίγα μέτρα μακριά από τον παππού της η 10χρονη Νελίνα
 
Ανήλικα θύματα θανατηφόρων
Το 2018 σημαδεύτηκε από δύο τροχαία δυστυχήματα, με θύματα παιδιά.
Στις 25 Ιουνίου, πέταξε για την γειτονιά των Αγγέλων η πεντάχρονη Μαρία Χριστίνα, όταν το διπλοκάμπινο στο οποίο επέβαινε με την οικογένεια της, προσέκρουσε σε άλλο αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας.
 
Την 1η Ιουλίου, ο χρόνος σταμάτησε για τις οικογένειες, της εντεκάχρονης Βαρβάρας Κοκρίδου και της επίσης εντεκάχρονης Χριστίνας Κιουλπακίδου, που έχασαν τη ζωή τους, όταν η 42χρονη οδηγός του οχήματος που τις μετέφερε από το αεροδρόμιο Λάρνακας στην Πάφο, έχασε τον έλεγχο.
 
Στο όχημα επέβαιναν άλλα δύο κορίτσια. Τα δύο κοριτσάκια επέστρεφαν εκείνο το πρωί από διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών χωρών που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, όπου είχαν κατακτήσει την πρώτη θέση.
 
Άλλα δύο τροχαία δυστυχήματα σημάδεψαν και το 2017. Θύματα τους ο μικρός Ανδρέας και ο Δαμιανός.
Ο Ανδρέας Παναγιώτου έσβησε στην άσφαλτο μόλις δέκα μέτρα μακριά από το σπίτι του στη Μέσα Γειτονιά, όταν στην προσπάθεια του να διασταυρώσει χτυπήθηκε από όχημα.
 
Ο Δαμιανός Παχύ, ήταν μόλις 13 ετών όταν η μοίρα του έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι. Ένα παιδί που έδωσε μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και επέστρεψε στην Κύπρο χαρούμενος αφού βγήκε νικητής, έχασε τη ζωή του στην τελευταία του βόλτα με το αγαπημένο του ποδήλατο. Διερχόμενος οδηγός, χτύπησε τον 13χρονο με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο Νοσοκομείο ντελιβεράς μετά από τροχαίο στην Πάφο

Οι συνθήκες του τροχαίου στην Πάφο
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, το φοβερό τροχαίο σημειώθηκε στις δύο το μεσημέρι όταν το όχημα της 70χρονος το οποίο κινείτο επί της λεωφόρου Τάσσου Παπαδόπουλου με δυτική κατεύθυνση δηλαδή από τον κυκλοφοριακό κόμβο του Νοσοκομείου προς την Λεωφόρο Μεσόγης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε τη 10χρονη Νελίνα, η οποία διασταύρωνε εκείνη την στιγμή την Λεωφόρο από αριστερά προς τα δεξιά , σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου.
 
Η Νελίνα τραυματίστηκε  σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανταποδίδουν ομαδικά τα πυρά-Επανήλθε η εταιρεία, ζητά έρευνα κατά των… μαγισσών
 
Στην Πάφο ο Χαμπιαούρης
Η μικρή Νελίνα, φοιτούσε στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκιος Γεωργιάδης. Η οικογένεια έχει ακόμη ένα παιδάκι 8 ετών.

Τη σκηνή της τραγωδίας επισκέφθηκε και ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, ο οποίος ενημερώθηκε για τις συνθήκες του νέου θανατηφόρου.
 
Στη συνέχεια ο κ. Χαμπιαούρης επισκέφθηκε την οικογένεια στο νοσοκομείο, όπου τους συλλυπήθηκε και τους δήλωσε πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους, για να τους παρέχουν βοήθεια με όποιο τρόπο μπορούν.
 
Παράλληλα, ο υπουργός έδωσε οδηγίες όπως ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός στήριξης της οικογένειας με ψυχολόγους, καθώς στην εικόνα υπάρχει και ένα μικρότερο παιδί, ενώ τη Δευτέρα ειδικοί ψυχολόγοι θα επισκεφθούν το σχολείο, όπου φοιτούσε η 10χρονη, για να ενημερώσουν τους συμμαθητές της.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό