Ξεψύχησε λίγα μέτρα μακριά από τον παππού της η 10χρονη Νελίνα

Τη μάχη για τη ζωή έχασε το 10χρονο κοριτσάκι, το οποίο κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε ενώ προσπαθούσε να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Τάσος Παπαδόπουλος στην Πάφο. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, η ώρα 14:00 αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονη στην Λεωφόρο Τάσου Παπαδόπουλου με δυτική κατεύθυνση δηλαδή από τον κυκλοφοριακό κόμβο του Νοσοκομείου προς την Λεωφόρο Μεσόγης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρέσυρε τη 10χρονη πεζή Νελίνα Φακλίσκα, η οποία διασταύρωνε εκείνη την στιγμή την Λεωφόρο από αριστερά προς τα δεξιά , σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ασύλληπτη τραγωδία... Ξεψύχησε το δεκάχρονο κοριτσάκι που χτυπήθηκε από όχημα
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η μικρή Νελίνα συνοδευόταν καθημερινά από το παππού της από το σχολείο μέχρι τη συγκεκριμένη διασταύρωση και ακολούθως μετέβαινε μόνη της στο φροντιστήριο. 

Συνεπεία της σύγκρουσης είπε ο κ. Ιωάννου, το κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
 
Τη σκηνή της τραγωδίας επισκέφθηκε και ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης, ο οποίος ενημερώθηκε για τις συνθήκες του νέου θανατηφόρου.

Στη συνέχεια ο κ. Χαμπιαούρης επισκέφθηκε την οικογένεια στο νοσοκομείο, όπου τους συλλυπήθηκε και τους δήλωσε πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους, για να τους παρέχουν βοήθεια με όποιο τρόπο μπορούν.
 
Παράλληλα, ο υπουργός έδωσε οδηγίες όπως ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός στήριξης της οικογένειας με ψυχολόγους, καθώς στην εικόνα υπάρχει και ένα μικρότερο παιδί, ενώ τη Δευτέρα ειδικοί ψυχολόγοι θα επισκεφθούν το σχολείο, όπου φοιτούσε η 10χρονη, για να ενημερώσουν τους συμμαθητές της.

Η μικρούλα κατάγεται από τη Βουλγαρία αλλά γεννήθηκε στην Κύπρο. Φοιτούσε στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκιος Γεωργιάδης. Η οικογένεια έχει ακόμη ένα παιδάκι 8 ετών. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη