Σάββατο 26 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

BINTEO: Για τον Πέτρο, τον Σάββα, την Στέφανη, την Ραφαέλα... Για όλες αυτές τις ψυχές...

  17/11/2019 21:41
BINTEO: Για τον Πέτρο, τον Σάββα, την Στέφανη, την Ραφαέλα... Για όλες αυτές τις ψυχές...

BINTEO: Για τον Πέτρο, τον Σάββα, την Στέφανη, την Ραφαέλα... Για όλες αυτές τις ψυχές...

  17/11/2019 21:41

Με λουλούδια, άσπρα μπαλόνια και χιλιάδες αναμνήσεις, κράτησαν άσβεστη για άλλη μια χρονιά τη μνήμη των θυμάτων τροχαίων οδικών συγκρούσεων, οι οικογένειες τους, η Αστυνομία και η Λέσχη Μοτοσικλετιστών.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία για την παγκόσμια Ημέρας Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Συγκρούσεων, τελέστηκε τρισάγιο όπου μνημονεύτηκαν όλα τα θύματα στο νέο Κοιμητηρίο Λατσιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Σκότωσε το μοναχογιό μου και μετά πήγε σπίτι του και κοιμήθηκε...»

Στη συνέχεια, πομπή από μοτοσυκλέτες και οχήματα μαζί με τους γονείς των αδικοχαμένων θυμάτων μετέβησαν σε αριθμό αντιπροσωπευτικών σημείων του Οδικού Δικτύου όπου και έλαβαν χώρα τροχαία θανατηφόρα.

Στο κάθε σημείο, τοποθετήθηκαν γαρύφαλλα και θα αφέθηκαν ελεύθερα λευκά  μπαλόνια.

Σε ανάρτηση τους οι συγγενείς των θυμάτων αναφέρουν, «εις μνήμη των θυμάτων, Ραφαέλλας, Νεκταρίου, Μάριου, Σάββα, Σάββα, Στεφανίας, Μίσιου, Χριστόφορου και Πέτρου μαζί και η μητέρα του νεαρού Πέτρου Θέμιδα που μετά από ατύχημα και σοβαρό τραυματισμό είναι τετραπληγικός»!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ένας άγγελος που έμελλε να σβήσει στην άσφαλτο... Λίγο πριν κλείσει τα 14 του χρόνια


Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, ήταν ο νεοσύστατος σύνδεσμος στήριξης των οικογενειών θυμάτων από σοβαρά και τροχαία θανατηφόρα, #ΔικαίωμαΣτηΖωή.

Παράλληλα, οι συγγενείς έστειλαν το μήνυμα, «προσοχή στους δρόμους, γιατί κάθε ένας άνθρωπος που σκοτώνεται, δεν είναι ένας αριθμός, είναι ένας αγαπημένος, είναι μια ιστορία, είναι μια ολόκληρη οικογένεια που βυθίζεται στα μαύρα και αργοπεθαίνει μέρα με τη μέρα. Πριν οδηγήσεις σκέψου… Αν δεν οδηγείς με φρόνηση, το τιμόνι στα χέρια σου είναι φονικό όπλο.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας