Καταδίωξη 20χρονων στη Λεμεσό-Συγκρούστηκαν με τρία οχήματα για να διαφύγουν

Στη σύλληψη δύο 20χρονων κατοίκων Λεμεσού, προχώρησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών. Η σύλληψη των δύο ήταν επεισοδιακή, αφού οι 20χρονοι, προσπάθησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους και στην προσπάθειά τους αυτή, προκάλεσαν ζημιές σε τρία άλλα οχήματα.
 
Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, εντόπισαν σε δρόμο της πόλης, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, να βρίσκεται σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου και να έχει τη μηχανή του σε λειτουργία. Οι αστυνομικοί, προσέγγισαν το όχημα για έλεγχο, ωστόσο μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε την παρουσία της Αστυνομίας, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.
 
Στην προσπάθεια του αυτή, προσέκρουσε αρχικά σε δύο σταθμευμένα οχήματα και ακολούθως, αφού εισήλθε σε αδιέξοδο, προσέκρουσε σε τρίτο όχημα, οπότε και το αυτοκίνητό του ακινητοποιήθηκε. Αμέσως μετά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας, με αποτέλεσμα να ανακοπεί από τα μέλη του ΟΠΕ, τα οποία είχαν ακολουθήσει από την πρώτη στιγμή το όχημα. Ο συνοδηγός του οχήματος, παρέμεινε στη θέση του και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.
 
Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος, ήταν 20χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ συνοδηγός ήταν επίσης 20χρονος κάτοικος Λεμεσού.
 
Από έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 94 γραμμαρίων περίπου και μία ζυγαριά ακριβείας.
 
Εναντίον των δύο 20χρονων, εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) και το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Επανασύλληψη 44χρονου για υποθέσεις εμπρησμών
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση στα Κούκλια
Σε φωτοβολίδα αποδίδει τα αίτια φωτιάς στη Λεμεσό η Παναγιώτου-«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της Υπ. Μεταλλείων»
Απουσιάζει από την κατοικία του στην Πάφο 19χρονος (pics)
Σε επιφυλακή οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη Λεμεσό-Ψάχνουν το τι πήγε λάθος με την καταστροφή φωτοβολίδων
Διέταξε έρευνα για την πυρκαγιά η Παναγιώτου-Πιθανή αιτία η καταστροφή φωτοβολίδων
Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων
Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις για τον θάνατο της οκτάχρονης Καισσαριανής
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)