Σάββατο 29 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πυρά Τράγκολα για τις πυρκαγιές στον Ακάμα-Αναμενόμενο το ρεσιτάλ…

  13/11/2019 18:55
Πυρά Τράγκολα για τις πυρκαγιές στον Ακάμα-Αναμενόμενο το ρεσιτάλ…

Πυρά Τράγκολα για τις πυρκαγιές στον Ακάμα-Αναμενόμενο το ρεσιτάλ…

  13/11/2019 18:55
Ανάρτηση με κριτική διάθεση έκανε ο τέως Διευθυντής της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας, αναφορικά με τις διαδοχικές πυρκαγιές που ξεσπούν στο Δάσος του Ακάμα. Διερωτήθηκε γιατί, αφού οι αρμόδιοι γνώριζαν πως ξεσπούν πυρκαγιές πριν από τις συναντήσεις της Συμβουλευτικής Επιτροπής Διαχείρισης του Εθνικού Δασικού Πάρκου Ακάμα, δεν λήφθηκαν ανάλογα μέτρα αποτροπής των ενεργειών των πιθανών εμπρηστών.
 
Διαβάστε την πλήρη ανάρτηση του κ. Τράγκολα πιο κάτω:

«Σε ανακοίνωση του το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αναφέρει μεταξύ άλλων και τα εξής. " Δεν φαίνεται να είναι τυχαίο το γεγονός ότι πριν από κάθε προγραμματισμένη συνάντηση της Συμβουλευτικης Επιτροπής Διαχείρισης του Εθνικού Δασικού Πάρκου του Ακαμα, εκδηλώνονται πυρκαγιές στην περιοχή."
 
Με λίγα λόγια ήταν αναμενόμενο το ρεσιτάλ που θα έδιναν οι εμπρηστές οι οποίοι είναι σίγουρο ότι εξυπηρετούν οικονομικά συμφέροντα κάποιων στην περιοχή που είναι και οι ηθικοί αυτουργοί.
 
Από εδώ θα πρέπει να ξεκινήσει η έρευνα της Αστυνομίας. Από αυτήν την αναφορά και μόνο καθότι στο Υπουργείο πιστεύω ότι γνωρίζουν ποιοι αντιδρούν στην διαχείριση της περιοχής του Ακαμα.
 
Και κάτι τελευταίο με βάση την ίδια ανακοίνωση... μην διανοηθείτε να προγραμματισετε συνάντηση της Συμβουλευτικης Επιτροπής κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου αφού γνωρίζετε ότι δεν είναι τυχαίο ότι πριν την συνάντηση ξεσπουν πυρκαγιές και αφού το είχατε υπόψη γιατί δεν λήφθηκαν ανάλογα μέτρα αποτροπής των ενεργειών των πιθανών εμπρηστών.
 
Σήμερα 1 τετραγωνικό χλμετρο.... την άλλη φορά πόση έκταση ; 
Πολιτική Προστασία εδώ και τώρα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας