Παρασκευή 25 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σε απευθείας δίκη ο Σάκκος για το θάνατο του 18χρονου Ιωάννη στη Λεμεσό

  12/11/2019 11:45
Σε απευθείας δίκη ο Σάκκος για το θάνατο του 18χρονου Ιωάννη στη Λεμεσό

Σε απευθείας δίκη ο Σάκκος για το θάνατο του 18χρονου Ιωάννη στη Λεμεσό

  12/11/2019 11:45
Σε απευθείας δίκη για την ανθρωποκτονία του 18χρονου Ιωάννη Ασσίηκη, που απεβίωσε στις 14 Ιουνίου 2018, μετά από ανακοπή καρδιάς λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών, παραπέμφθηκε το πρωί ο 40χρονος Χαράλαμπος Σάκκος, ο οποίος είχε εκδοθεί στις αρχές του μήνα στην Κύπρο από την Ολλανδία, όπου κρυβόταν μετά τη διάπραξη των αδικημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υπό κράτηση μέχρι νεοτέρας ο Σάκκος για την ανθρωποκτονία του 18χρονου Ιωάννη


Το πρωί, ήταν ορισμένη η ανακοίνωση της απόφασης του Δικαστηρίου, για το κατά πόσον ο Σάκκος θα παραπεμφθεί σε δίκη, μετά την ένσταση που έφερε ο δικηγόρος του την περασμένη Παρασκευή, στο αίτημα της Αστυνομίας.
 
Όπως ανακοίνωσε το Δικαστήριο, που συνεδρίασε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται ο 40χρονος, η δίκη θα αρχίσει στις 27 Φεβρουαρίου 2020.

Ο 40χρονος ήταν ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στο Τραχώνι, από την οποία ο άτυχος 18χρονος προμηθεύτηκε την ναρκωτική ουσία MDMA (τύπου έκσταση), στις 10 Ιουνίου 2018 και εναντίον του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκτελέστηκε στις 17 Οκτωβρίου από τις ολλανδικές αρχές.

Εναντίον του διερευνάται υπόθεση ανθρωποκτονίας, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας, κατοχής, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και αμελείς και επικίνδυνες πράξεις που προκαλούν σωματική βλάβη.

Για την ίδια υπόθεση εκκρεμεί, ενώπιον του Κακουργιοδικείου, η δίκη 40χρονου Σύρου και 26χρονου Αιγύπτιου, με τον τελευταίο να έχει αναγνωριστεί ως το άτομο που πούλησε στον 18χρονο τα ναρκωτικά στην καφετέρια, που διαχειριζόταν ο 40χρονος Σύρος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης, μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών στο υποστατικό, λίγες μέρες νωρίτερα.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας