Πέμπτη 24 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αρχηγός Αστυνομίας: Υπάρχουν πληροφορίες για αντίποινα, πρέπει να είμαστε παντού

  09/11/2019 13:59
Αρχηγός Αστυνομίας: Υπάρχουν πληροφορίες για αντίποινα, πρέπει να είμαστε παντού

Αρχηγός Αστυνομίας: Υπάρχουν πληροφορίες για αντίποινα, πρέπει να είμαστε παντού

  09/11/2019 13:59
Τις πληροφορίες που ήθελαν την Αστυνομία να θέτει στο μικροσκόπιο ενδείξεις για αντίποινα ως απάντηση στην απόπειρα φόνου σε βάρος 30χρονου Σύρου, που διαπράχθηκε την περασμένη Κυριακή στην Έγκωμη, επιβεβαίωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μυρίζει μπαρούτι η νύχτα στη Λευκωσία-Οι πληροφορίες και οι ενέργειες των Αρχών

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «υπάρχουν πληροφορίες και πρέπει όλοι μας να ανησυχούμε και να βρισκόμαστε σε επιφυλακή και εγρήγορση».

Όπως τόνισε ο Αρχηγός της Δύναμης, για το λόγο αυτό δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στις εντατικοποιημένες έρευνες, «διότι ο πολίτης πρέπει να νιώθει ασφαλής.Αυτή είναι η αποστολή της Αστυνομίας».

«Εμείς επειδή έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον κόσμο λαμβάνουμε πολύ σοβαρά αυτά που μας λέει η κοινωνία και γι’ αυτό διενεργούμε αυτές τις εκστρατείες. Η Αστυνομία θα βρίσκεται παντού σε μια προσπάθεια να μην επιτρέψει σε κανένα να κάνει το οτιδήποτε που να φέρει σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη ζωή του οποιοδήποτε πολίτη», συνέχισε ο Αρχηγός Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οργώνει τη Λευκωσία η Αστυνομία, μπλόκα σε κάθε γωνιά-Αυστηρά μέτρα και στην Έγκωμη (pics)

Αναφέρθηκε ακόμα και στη στενή σχέση που διατηρεί η Αστυνομία με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια,  ενώ τόνισε «τον σημαντικό ρόλο που επιτελούν στις προσπάθειες που καταβάλουν οι Αρχές για την εμπέδωση του νόμου, της τάξης και της ασφάλειας στον πολίτη».

Υπενθυμίζεται ότι χθες βράδυ η πρωτεύουσα ήταν αστακός, μετά από πληροφορίες που μετέδωσε ο REPORTER, ότι Σύροι ομοεθνείς του θύματος ενδεχομένως να επιχειρούσαν επεισόδια και παρατράγουδα σε νυχτερινά μαγαζιά.

Ως εκ τούτου, διενεργήθηκαν εξονυχιστικοί έλεγχοι τόσο σε νυχτερινά κέντρα, όσο και σε οχήματα και πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σαρωτικές έρευνες σε ολόκληρη την Κύπρο για πάταξη της εγκληματικότητας

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας