Τετάρτη 29 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Χάος στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς από τη διαμαρτυρία-Φωνές και έξω φρενών οι οδηγοί

  09/11/2019 11:14
ΒΙΝΤΕΟ: Χάος στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς από τη διαμαρτυρία-Φωνές και έξω φρενών οι οδηγοί

ΒΙΝΤΕΟ: Χάος στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς από τη διαμαρτυρία-Φωνές και έξω φρενών οι οδηγοί

  09/11/2019 11:14
Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν στον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, οι κάτοικοι της Αραδίππου, που γειτνιάζουν με υποστατικό που αποθηκεύει περίπου οκτώ τόνους πυρίτιδας για κατασκευή φυσιγγίων.
Από τις 11:00 το πρωί, κάτοικοι της περιοχής, έφραξαν τον κυκλικό κόμβο και διαμαρτύρονται γιατί όπως λένε, η κυβέρνηση δεν υλοποίησε τις υποσχέσεις της για μετακίνηση της πυρίτιδας σε ασφαλέστερη περιοχή.
Στην περιοχή παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο, με αρκετούς πολίτες να ταλαιπωρούνται, ελέω της διαμαρτυρίας, ενώ επικρατεί ένταση και φωνές τόσο από τους διαμαρτυρόμενους, όσο και από τους οδηγούς.
To πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν αυθόρμητα περίπου 200 πολίτες έκλεισαν πέραν από τον πάνω και τον δρόμο κάτω από την αερογέφυρα.
 
Με την πάροδο λίγης ώρας, ο κάτω δρόμος άνοιξε, ενώ ο δρόμος που οδηγεί στον κυκλικό κόμβο, παρέμεινε κλειστός για άλλα δέκα περίπου λεπτά.
Ανακοίνωση για τη διαμαρτυρία εξέδωσε και η Αστυνομία, στην οποία ανέφερε ότι μέλη της δύναμης βρίσκονται επί ποδός για αστυνόμευση της όλης εκδήλωσης καθώς και για βοήθεια προς τους οδηγούς που θα κατευθύνονται προς τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς.  

Στην εκδήλωση, το παρόν του έδωσαν οι βουλευτές Αννίτα Δημητρίου, Νίκος Κέττηρος και Γιώργος Περδίκης.

Υπενθυμίζεται ότι σε επιστολή που έλαβε ο Δήμος Αραδίππου από το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «υποστατικό που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Λάρνακας, που εισάγει και αποθηκεύει πάνω από 50 τόνους πυρίτιδας που χρησιμοποιείται για κατασκευή φυσιγγίων, έχει περιληφθεί σε περιοχή σε ζώνη επικινδυνότητας εγκαταστάσεων SEVEZO στον Δήμο Αραδίππου».

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας