Τρίτη 7 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Αστακός» η Λευκωσία με φόντο τον έλεγχο της νύχτας και την απόπειρα φόνου

  08/11/2019 20:46
«Αστακός» η Λευκωσία με φόντο τον έλεγχο της νύχτας και την απόπειρα φόνου

«Αστακός» η Λευκωσία με φόντο τον έλεγχο της νύχτας και την απόπειρα φόνου

  08/11/2019 20:46
Αστακός υπό το φόβο παρατράγουδων και επεισοδίων σε νυχτερινά μαγαζιά, ως αντίποινα με φόντο την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής στην Έγκωμη, θα είναι κυρίως απόψε αλλά και αύριο η Λευκωσία, λόγω των καθιερωμένων εξόδων της Παρασκευής και του Σαββάτου. Μάλιστα η Αστυνομία προχώρησε σε ανάκληση προσωπικού.  
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η Αστυνομία αξιολογώντας πληροφορίες που φθάνουν ενώπιον της τις τελευταίες ημέρες, προχώρησε στη λήψη πρόσθετων μέτρων και εντατικότερων περιπολιών, γύρω από νυχτερινά μαγαζιά στην πρωτεύουσα.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν οι Αρχές, μετά την απόπειρα φόνου σε βάρος του 30χρονου Σύρου, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι έξω από νυχτερινό κέντρο στην Έγκωμη, υπάρχει αναβρασμός στη νύχτα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ομοεθνείς του θύματος, οι οποίοι επιχειρούν να πάρουν τα ηνία νυχτερινών μαγαζιών, ενδεχομένως να προκαλέσουν επεισόδια ως αντίποινα για την απόπειρα φόνου, ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως εκτοξεύονται απειλές. 

Ως εκ τούτου και για την αποφυγή νέου κύκλου αίματος, η Αστυνομία ετοίμασε επιχειρησιακό πλάνο, τόσο απόψε όσο και τις επόμενες μέρες, ενώ ανάμεσα στις οδηγίες που δόθηκαν, είναι να γίνονται έλεγχοι σε πρόσωπα που κινούνται ύποπτα, σε οποιαδήποτε περιοχή κι αν εντοπιστούν. Επίσης θα γίνονται έλεγχοι και σε οχήματα, αλλά και στα ίδια τα νυχτερινά μαγαζιά.
 
Στο μεταξύ ενόψει των πληροφοριών, ο Αρχηγός Αστυνομίας συγκάλεσε σύσκεψη με τους επικεφαλής διαφόρων τμημάτων, όπου τέθηκαν επί τάπητος τα δεδομένα και πάρθηκαν αποφάσεις.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας