Παρασκευή 22 Νοε, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Φόντο τα ναρκωτικά πίσω από την ομηρία και το άγριο ξύλο στην Αγία Νάπα

  08/11/2019 12:13
Φόντο τα ναρκωτικά πίσω από την ομηρία και το άγριο ξύλο στην Αγία Νάπα

Φόντο τα ναρκωτικά πίσω από την ομηρία και το άγριο ξύλο στην Αγία Νάπα

  08/11/2019 12:13
Υπόθεση απαίτησης χρημάτων με απειλές, ληστείας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και παράνομης κατοχής και προμήθειας ναρκωτικών διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου.
 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Αμμοχώστου Ανδρέα Κωνσταντίνου, χθες  γύρω στις 12 χθες το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι δύο πρόσωπα βρίσκονταν περιορισμένα σε διαμέρισμα στην Αγία Νάπα και κακοποιούνταν από τρίτο πρόσωπο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγριο ξύλο στην Αγία Νάπα-Τους έδεσε, τους έγδυσε και τους χτυπούσε με ραβδί
 
«Στη σκηνή, ανέφερε ο κ. Κωνσταντίνου,  έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία εντόπισαν δύο πρόσωπα τα οποία ήταν τραυματισμένα. Στο διαμέρισμα υπέδειξαν τρίτο πρόσωπο, το συγκάτοικο τους, ηλικίας 29 χρόνων, το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, τους κλείδωσε στο διαμέρισμα, τους απειλούσε με μαχαίρι ότι θα τους σκοτώσει και παράλληλα τους χτύπησε σε διάφορα μέρη του σώματός τους, τραυματίζοντάς τους».
 
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου, ο ύποπτος μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της αστυνομίας επιτέθηκε σε αστυνομικό και προς τούτο συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
 
«Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν τεκμήρια που σχετίζονται με το αδίκημα ως επίσης και ίχνη κάνναβης καθώς και άσπρη σκόνη, η οποία πιστεύεται πως είναι κοκαΐνη» είπε επίσης ο κ. Κωνσταντίνου.
 
Συνέχισε λέγοντάς πως «σύμφωνα με τον ισχυρισμό των δύο παραπονούμενων, αιτία για την ενέργεια αυτή του υπόπτου ήταν μεταξύ τους οικονομικές και άλλες διαφορές που προέκυψαν από παράνομες δραστηριότητες μεταξύ τους».
 

Οι δύο παραπονούμενοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν. Έφεραν όπως είπε ο κ. Κωνσταντίνου θλαστικά τραύματα και μώλωπες.
 
Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου, εναντίων του υπόπτου διερευνάται υπόθεση εν σχέση με τα αδικήματα της απαίτησης χρημάτων με απειλές, ληστεία, επίθεση με πρόκληση βαρείας σωματικής βλάβης, επίθεση σε μέλος της αστυνομίας και κατοχής και προμήθειας ελεγχόμενων φαρμάκων, δηλαδή ναρκωτικών. Είναι λήπτης πολιτικού ασύλου και οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο αποφάσισε την οκταήμερη κράτησή του.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας