Κατέθεσε ο δικηγόρος ότι θα παρέδιδε τον ύποπτο, άφαντοι οι άλλοι δύο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης του αναμένεται να οδηγηθεί ο 42χρονος που συνελήφθη χθες βράδυ για την απόπειρα φόνου έξω από νυχτερινό μαγαζί στην Έγκωμη, ενώ άφαντοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι άλλοι δύο καταζητούμενοι, 44 και 37 ετών.
 
Σε ότι αφορά τον φερόμενο συνεργό του, που επίσης συνελήφθη από την Αστυνομία, επίσης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου. Πρόκειται για 43χρονος που οδηγούσε το όχημα στο οποίο επέβαινε ο καταζητούμενος, ενώ όπως ανέφεραν πήγαιναν στον δικηγόρο με πρόθεση να μεταβούν στην Αστυνομία για να παραδοθεί. Κάτι το οποίο κατέθεσε και ο δικηγόρος του 42χρονου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνελήφθη ο ένας από τους καταζητούμενους, χειροπέδες και σε φερόμενο συνεργό
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό των άλλων δύο προσώπων που καταζητούνται, εκ των οποίων ο ένας είναι το πρόσωπο που πάτησε τη σκανδάλη, ενώ οι άλλοι δύο βρίσκονταν στη σκηνή.
 
Παρά τις έρευνες που διενεργήθηκαν χθες σε διάφορους χώρους, δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν και να συλληφθούν, ενώ όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος, έγιναν εξετάσεις στα σημεία εξόδου και εισόδου της χώρας και δεν φαίνεται να διέφυγαν στα κατεχόμενα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυροβόλησε τον ένα μετά τον άλλο, ξεκαθάρισε το χρονικό της απόπειρας φόνου
Παράλληλα η Αστυνομία συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από μάρτυρες που βρίσκονταν στη σκηνή του αιματηρού επεισοδίου, ώστε να συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, οι Ελληνοκύπριοι είχαν συναντηθεί στο νυχτερινό μαγαζί με τους Σύρους και ενώ συζητούσαν, άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα. Ο καβγάς μεταφέρθηκε εκτός, ακολούθησε άγρια συμπλοκή μεταξύ τους και σε κάποια στιγμή, ο ένας εκ των τριών Ελληνοκύπριων ανέσυρε πιστόλι και έριξε τρεις πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα των τραυματισμό των δύο αδελφών.

Ο 42χρονος γλίτωσε με μικροεκδορά καθώς η σφαίρα έξυσε το κεφάλι του, ενώ ο 30χρονος αδελφός του βρίσκεται διασωληνωμένος στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου, με την κατάσταση του να θεωρείται μη αναστρέψιμη, όπως μας ανέφερε αρμόδια πηγή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μη αναστρέψιμη η κατάσταση της υγείας του 30χρονου που δέχθηκε πυρά στο κεφάλι

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν τεθεί και αρκετά κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τα οποία δείχνουν την συμπλοκή και μετά τους πυροβολισμούς.
 
Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.  

Δειτε Επισης

Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου