Πέντε οι εμπλεκόμενοι στην αιματηρή συμπλοκή, καταζητούνται τρεις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε σχέση με την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το πρωί έξω από νυχτερινό μαγαζί στην Έγκωμη, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αδελφών από τη Συρία, εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε σοβαρή κατάσταση.
 

Η Αστυνομία, μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων μαρτυριών, προχώρησε στην έκδοση τριών ενταλμάτων σύλληψης, σε βάρος τριών Ελληνοκυπρίων, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να είναι το πρόσωπο που πάτησε τη σκανδάλη, ενώ οι άλλοι δύο βρίσκονταν μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυροβόλησε τον ένα μετά τον άλλο, ξεκαθάρισε το χρονικό της απόπειρας φόνου

Υπενθυμίζεται ότι η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε γύρω στις έξι το πρωί, όταν δράστες και θύματα άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα, ενώ ο καβγάς μεταφέρθηκε έξω από το μαγαζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στόχος ο ίδιος, εξοστρακίστηκε η σφαίρα ισχυρίζεται ο δεύτερος τραυματίας


Τότε, ο Ελληνοκύπριος ανέσυρε πιστόλι, με αποτέλεσμα να τραυματίσει στο κεφάλι τα δύο αδέλφια από τη Συρία, εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία.
 

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη, με τους ανακριτές να λαμβάνουν καταθέσεις και να αξιολογούν τεκμήρια που συλλέχθηκαν από τη σκηνή. Επίσης, στο μικροσκόπιο έχουν τεθεί και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.
 

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, ανέφερε από τις ιατρικές εξετάσεις, διαφάνηκε πως ο ένας Σύρος φέρει τραύματα στο κεφάλι, ενώ ο άλλος, αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες, απολύθηκε. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή, διαπιστώθηκε πως συνεπλάκησαν πέντε πρόσωπα, ενώ τα αίτια της συμπλοκής διερευνώνται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ένταση στη σκηνή της εκτέλεσης στην Έγκωμη-Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας (pics)

Μαζί με τον δράστη, καταζητούνται ακόμη δύο πρόσωπα. Από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαφάνηκε πως ο φερόμενος δράστης, έριξε τρεις πυροβολισμούς, εκ των οποίων ο ένας τραυμάτισε το θύμα, ο δεύτερος τραυμάτισε ελαφρά τον δεύτερο Σύρο και ο τρίτος ρίφθηκε στον αέρα.

Όπως δήλωσε ο κ. Σάηλος, στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται αρκετά κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τα οποία θα βοηθήσουν στην εξεύρεση των αιτιών της αιματηρής συμπλοκής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φωτογραφίες από τη σκηνή του εγκλήματος στην Έγκωμη-Ψάχνουν Ελληνοκύπριο

Δειτε Επισης

Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Δύο καραμπόλες στο ίδιο σημείο στον αυτοκινητόδρομο-Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα