Καταπλακώθηκαν οχήματα, ξεριζώθηκαν δέντρα-Καταστροφές από την κακοκαιρία στη Λεμεσό (pics)

Καταστροφές σε αυτοκίνητα, ξεριζωμένα δέντρα και αρκετές άλλες ζημιές άφησαν πίσω τους οι έντονες βροχές και το χαλάζι που έπληξαν το μεσημέρι τη Λεμεσό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:ΒΙΝΤΕΟ: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα-Live η μεταβολή του καιρού
 
Επίκεντρο της κακοκαιρίας η Επισκοπή, η οποία πλήγηκε περισσότερο από τη χαλαζόπτωση, ενώ σφοδροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή, ξερίζωσαν δέντρα, με αποτέλεσμα δύο οχήματα να καταπλακωθούν.
Από το χαλάζι, δρόμοι και αυλές σπιτιών ντύθηκαν στα λευκά, με αποτέλεσμα να καταστραφούν δέντρα και φυτά.
Παράλληλα από την κακοκαιρία, παραμένουν χωρίς ρεύμα αρκετές περιοχές της Λεμεσού, με συνεργεία της ΑΗΚ να εργάζονται πυρετωδώς για επιδιόρθωση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Black out σε αρκετές περιοχές στη Λεμεσό-Επί ποδός η ΑΗΚ

Πρόκειται για τις περιοχές: Μέσα Γειτονιά, Επισκοπή Λεμεσού, Καντού, Κολόσσι, Ερήμη, Αγιος Θωμάς, Αλέκτορα, Δωρά, Πισσούρι, Πλατανίστεια, Ανώγυρα, Γερμασόγεια, Ποταμός Γερμασόγειας, Αγιος Θεράπων.
 
Live η μεταβολή του καιρού      
 
Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
 
Ασταθής αέρια μάζα και χαμηλή πίεση στην ανατολική Μεσόγειο, θα επηρεάζουν την περιοχή μας τις επόμενες ημέρες.
 
Το απόγευμα, αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα είναι πολύ πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Σε καταιγίδα οι άνεμοι δυνατό να ενισχύονται στα 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, ενώ προς τις πρωινές ώρες ενδέχεται να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα ανατολικά όπου θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Αργότερα, ο καιρός θα καταστεί κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα είναι πολύ πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ, ενώ στα δυτικά παράλια θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ.
Σε καταιγίδα οι άνεμοι δυνατό να ενισχύονται στα 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά παράλια παροδικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα δυτικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα είναι πολύ πιθανό να πέσει χαλάζι.
Το Σάββατο, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με περιόδους αυξημένης συννεφιάς, η οποία κυρίως μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσει σε κάποιες περιοχές μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Πέμπτη, για να κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή.
Το Σάββατο, αναμένεται μικρή άνοδος, για να παραμείνει ωστόσο λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές
 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών