Επιμένει η 19χρονη-«Δεν είναι σωστά τα αγγλικά στην κατάθεσή μου, δεν τα έγραψα εγώ»

Ρεπορτάζ στο οποίο φιλοξενούνται αποκλειστικές δηλώσεις της 19χρονης Βρετανίδας, που κατηγορείται για ψευδή καταγγελία βιασμού στην Αγία Νάπα, φιλοξενεί η εφημερίδα SUN.
 
H 19χρονη δηλώνει στην εφημερίδα πως η δεύτερη κατάθεσή της που χρησιμοποιείται από την Αστυνομία στη δίκη για δημόσια βλάβη, μετά τη σύλληψη των Ισραηλινών, είναι ψευδείς και εξαναγκάστηκε να την υπογράψει από τους αστυνομικούς.
 
Μάλιστα σημειώνει πως μόνο την υπέγραψε, ενώ όσα αναφέρονται σε αυτήν, αφήνει να νοηθεί πως τα έγραψαν από μόνοι τους οι ανακριτές της υπόθεσης.
 
«Αυτά τα αγγλικά δεν είναι σωστά (σ.σ. γραμματικά και συντακτικά). Δεν υπάρχει περίπτωση να τα έγραψα εγώ. Μοιάζουν πιο πολύ με greekglish», δήλωσε η 19χρονη.
 
Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ καλά μορφωμένη, πάω στο Πανεπιστήμιο και δεν υπάρχει περίπτωση να το έγραψα εγώ. Δεν βγάζουν γραμματικά νόημα από την αρχή ως το τέλος. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας βρετανός να έγραφε με αυτόν τον τρόπο.
 
Τα ίδια υποστήριξε και ο δικηγόρος της 19χρονης ο οποίος δήλωσε πως «μιλάμε για μια πολύ μορφωμένη κοπέλα και η κατάθεση της είναι γραμμένη σε αστεία-αμφιλεγόμενα αγγλικά, ενώ επεσήμανε πως αν καταδικαστεί θα μείνει στη φυλακή μέχρι και ένα χρόνο.
 
Οι γονείς της από την πλευρά τους, δήλωσαν αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης αφού κατά τη διάρκεια της δίκης εντός δίκης που διεξήχθη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, η 19χρονη κατάφερε να πει την ιστορία της. Μάλιστα οι γονείς ευχαρίστησαν τον κόσμο για την οικονομική του στήριξη, αφού μέχρι στιγμής συγκεντρώθηκαν 40 χιλιάδες λίρες, ενώ ο στόχος είναι οι πενήντα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Δεν θα συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές οι Σπαρτιάτες-Μπλόκο από τον Άρειο Πάγο
Καταχωρείται μέχρι την Παρασκευή η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Ανοίγουν παλιά μέτωπα, ετοιμοπόλεμες οι δύο πλευρές
Δεκαεπτάχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
ΒΙΝΤΕΟ: Σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού
Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης
Πρόεδρος Ανωτάτου: Γυναίκες το 56% του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου
Τα νούμερα, τα απρόοπτα και τα ενδιαφέροντα της υποβολής υποψηφιοτήτων
Απέσυρε την υποψηφιότητα της με ριπή κατά της ηγεσίας του ΔΗΚΟ η Μαρία Τοφινή-Τσαντίλα
Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο Κρατικό Δάσος Παρεκκλησιάς-Στην περιοχή πνέουν άνεμοι
Στηρίζουν Νίκο Νικολαΐδη οι «Ενεργοί Πολίτες – Κίνημα Ενωμένοι Κύπριοι Κυνηγοί» στη Λεμεσό