Σάββατο 15 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Επιμένει η 19χρονη-«Δεν είναι σωστά τα αγγλικά στην κατάθεσή μου, δεν τα έγραψα εγώ»

  21/10/2019 14:34
Επιμένει η 19χρονη-«Δεν είναι σωστά τα αγγλικά στην κατάθεσή μου, δεν τα έγραψα εγώ»

Επιμένει η 19χρονη-«Δεν είναι σωστά τα αγγλικά στην κατάθεσή μου, δεν τα έγραψα εγώ»

  21/10/2019 14:34
Ρεπορτάζ στο οποίο φιλοξενούνται αποκλειστικές δηλώσεις της 19χρονης Βρετανίδας, που κατηγορείται για ψευδή καταγγελία βιασμού στην Αγία Νάπα, φιλοξενεί η εφημερίδα SUN.
 
H 19χρονη δηλώνει στην εφημερίδα πως η δεύτερη κατάθεσή της που χρησιμοποιείται από την Αστυνομία στη δίκη για δημόσια βλάβη, μετά τη σύλληψη των Ισραηλινών, είναι ψευδείς και εξαναγκάστηκε να την υπογράψει από τους αστυνομικούς.
 
Μάλιστα σημειώνει πως μόνο την υπέγραψε, ενώ όσα αναφέρονται σε αυτήν, αφήνει να νοηθεί πως τα έγραψαν από μόνοι τους οι ανακριτές της υπόθεσης.
 
«Αυτά τα αγγλικά δεν είναι σωστά (σ.σ. γραμματικά και συντακτικά). Δεν υπάρχει περίπτωση να τα έγραψα εγώ. Μοιάζουν πιο πολύ με greekglish», δήλωσε η 19χρονη.
 
Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ καλά μορφωμένη, πάω στο Πανεπιστήμιο και δεν υπάρχει περίπτωση να το έγραψα εγώ. Δεν βγάζουν γραμματικά νόημα από την αρχή ως το τέλος. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας βρετανός να έγραφε με αυτόν τον τρόπο.
 
Τα ίδια υποστήριξε και ο δικηγόρος της 19χρονης ο οποίος δήλωσε πως «μιλάμε για μια πολύ μορφωμένη κοπέλα και η κατάθεση της είναι γραμμένη σε αστεία-αμφιλεγόμενα αγγλικά, ενώ επεσήμανε πως αν καταδικαστεί θα μείνει στη φυλακή μέχρι και ένα χρόνο.
 
Οι γονείς της από την πλευρά τους, δήλωσαν αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης αφού κατά τη διάρκεια της δίκης εντός δίκης που διεξήχθη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, η 19χρονη κατάφερε να πει την ιστορία της. Μάλιστα οι γονείς ευχαρίστησαν τον κόσμο για την οικονομική του στήριξη, αφού μέχρι στιγμής συγκεντρώθηκαν 40 χιλιάδες λίρες, ενώ ο στόχος είναι οι πενήντα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας