Παρασκευή 14 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μπήκαν στις αυλές των σπιτιών τα ορμητικά νερά του Πεδιαίου-Έτρεχαν οι ένοικοι

  20/10/2019 17:12
Μπήκαν στις αυλές των σπιτιών τα ορμητικά νερά του Πεδιαίου-Έτρεχαν οι ένοικοι

Μπήκαν στις αυλές των σπιτιών τα ορμητικά νερά του Πεδιαίου-Έτρεχαν οι ένοικοι

  20/10/2019 17:12
Πανικός δημιουργήθηκε το απόγευμα στον Στρόβολο, με τους κατοίκους να τρέχουν να σώσουν τις περιουσίες τους, αφού τα ορμητικά νερά του ποταμού Πεδιαίου μπήκαν στις αυλές των σπιτιών.
 
Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στον REPORTER, από την υπερχείλιση του ποταμού, επηρεάστηκαν αυλές σπιτιών και υπόγεια πολυκατοικιών, που βρίσκονται πίσω από το Δημαρχείο Στροβόλου.


Οι κάτοικοι προσπαθούσαν, εν αναμονή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με ό,τι μέσα έχουν στη διάθεσή τους, να απομακρύνουν τα νερά από τις αυλές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Υπερχείλισε ο Πεδιαίος, επικίνδυνα τα ορμητικά νερά για τους οδηγούς-Έκλεισε το δρόμο η Αστυνομία


Επί ποδός Αστυνομία και Πυροσβεστική

Αστυνομία και Πυροσβεστική βρίσκονταν επί ποδός, ώστε να επιλυθούν όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που παρατηρήθηκαν νωρίς το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Εικόνες που θυμίζουν… Βενετία-Εγκλωβίστηκαν οδηγοί, πλημμύρισαν υποστατικά

Η Αστυνομία, λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Πεδιαίου, απέκλεισε όλους τους δρόμους που οδηγούν στο γεφύρι του Πεδιαίου, στον Στρόβολο.


Παράλληλα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε συνολικά 75 κλήσεις, εκ των οποίων οι 73 ήταν στην επαρχία Λευκωσίας. Εργάζονται 7 συνεργεία στην Επαρχία Λευκωσίας και έχει ανακαλεστεί εκτός υπηρεσίας προσωπικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΤΩΡΑ: Πλημμύρισαν δρόμοι, τρέχει η Πυροσβεστική-Που παρατηρούνται προβλήματα (pics)

Οι κλήσεις στη Λευκωσία αφορούσαν αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υπόγεια οικιών και υποστατικά, απεγκλωβισμός ατόμων από ακινητοποιημένα οχήματα και άνοιγμα φρεατίων οχετών όμβριων υδάτων. Οι περιοχές που επηρεάστηκαν ήταν Στρόβολος, Λακατάμια, Έγκωμη και Ανθούπολη.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας