Πέμπτη 13 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΒΙΝΤΕΟ: Σφοδρή χαλαζόπτωση έντυσε στα λευκά περιοχές στην ορεινή Λεμεσό

  19/10/2019 16:30
ΒΙΝΤΕΟ: Σφοδρή χαλαζόπτωση έντυσε στα λευκά περιοχές στην ορεινή Λεμεσό

ΒΙΝΤΕΟ: Σφοδρή χαλαζόπτωση έντυσε στα λευκά περιοχές στην ορεινή Λεμεσό

  19/10/2019 16:30
Σφοδρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε το απόγευμα στην ορεινή Λεμεσό, με αποτέλεσμα δρόμοι να ντυθούν στα λευκά και ταυτόχρονα να καταστούν επικίνδυνοι για τους οδηγούς.
 
Βίντεο που ανήρτησε πολίτης στη σελίδα Καιρόφιλοι Κύπρου, δείχνει το μέγεθος της κακοκαιρίας στον Άγιο Κωνσταντίνο, με το χαλάζι να φαίνεται στοιβαγμένο σε δρόμο του χωριού.
Όσον αφορά την πρόγνωση του καιρού οι βροχές που ενδεχομένως να μετατραπούν σε καταιγίδες, αναμένεται να συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.
Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
 
Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, και τοπικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη εκτός από τα δυτικά παράλια όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο από το µεσηµέρι και µετά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σύντοµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά στα νοτιοδυτικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, και τοπικά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη εκτός από τα δυτικά παράλια όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη.
 
Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και από το µεσηµέρι και µετά αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες.
 
Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή πτώση για να κυµανθεί πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας