Τετάρτη 29 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μαθήτριες μαλλιοτραβήχτηκαν και πιάστηκαν στα χέρια σε σχολείο στη Λάρνακα

  18/10/2019 17:52
Μαθήτριες μαλλιοτραβήχτηκαν και πιάστηκαν στα χέρια σε σχολείο στη Λάρνακα

Μαθήτριες μαλλιοτραβήχτηκαν και πιάστηκαν στα χέρια σε σχολείο στη Λάρνακα

  18/10/2019 17:52
Καβγάς μεταξύ μαθητριών, εκτυλίχθηκε το πρωί σε τεχνική σχολή στη Λάρνακα, για ασήμαντο λόγο.  
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, οι δύο μαθήτριες άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα, εκτοξεύοντας ύβρεις η μια για την άλλη, ενώ ακολούθως πιάστηκαν στα χέρια, μέχρι που επενέβησαν άλλα πρόσωπα.    
 
Από τον καβγά οι δύο μαθήτριες τραυματίστηκαν και στο σημείο κλήθηκε τόσο η Αστυνομία όσο και ασθενοφόρο, το οποίο τις μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για περίθαλψη.
 
Η υπόθεση δεν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, καθώς οι δύο μαθήτριες συμφιλιώθηκαν μεταξύ τους, ενώ αναμένεται την Δευτέρα να συναντηθούν και με τη σύμβουλο του σχολείο, στην παρουσία των γονέων, ώστε το θέμα να λήξει οριστικά.  
 
Στο μεταξύ, λίγο προηγούμενους, σημειώθηκε άλλος ένας καβγάς, όταν εξωσχολικοί μπούκαραν στο σχολείο για να χτυπήσουν μαθητή.
 
Σημειώνεται, πως δεν είναι η πρώτη φορά που στο εν λόγω σχολείο, καταγράφεται σοβαρό περιστατικό βίας, καθώς πριν από μερικούς μήνες, μαθητής επιτέθηκε και ξυλοκόπησε δύο καθηγητές και συμμαθητή του, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό και των τριών.  
 
Ο πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ, Παναγιώτης Λυσάνδρου, κληθείς να τοποθετηθεί για το νέο περιστατικό βίας, ανέφερε ότι είναι ενημερωμένοι πως συγκεκριμένοι μαθητές, είναι αυτοί που προκαλούν προβλήματα στο εν λόγω σχολείο.
 
«Είναι πέντε με έξι μαθητές που προκαλούν προβλήματα και γίνονται προσπάθειες για να βοηθηθούν αυτοί οι μαθητές», ανέφερε ο κ. Λυσάνδρου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας