Τρίτη 22 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συνελήφθη στην Ολλανδία ένας από τους τοπ καταζητούμενους των Κυπριακών Αρχών

  18/10/2019 08:58
Συνελήφθη στην Ολλανδία ένας από τους τοπ καταζητούμενους των Κυπριακών Αρχών

Συνελήφθη στην Ολλανδία ένας από τους τοπ καταζητούμενους των Κυπριακών Αρχών

  18/10/2019 08:58
Συνελήφθη μετά από δεκαέξι μήνες ο καταζητούμενος Xαράλαμπος Σάκκος στην Ολλανδία, για την ανθρωποκτονία του 18χρονου Ιωάννη Ασσιήκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από χρήση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα ο 39χρονος Σάκκος που καταζητείτο από τις Κυπριακές Αρχές από τις 14 Ιουνίου 2018, και εναντίον του είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό και διεθνές ένταλμα σύλληψης, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα από τις Ολλανδικές Αρχές και τέθηκε υπό κράτηση. Πλέον η Αστυνομία αναμένεται να κινήσει τις διαδικασίες για έκδοση του στην Κύπρο.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο Σάκκος ήταν ο ιδιοκτήτης της καφετέριας στη Λεμεσό, από την οποία προμηθεύθηκε ο 18χρονος τη θανατηφόρα δόση ναρκωτικών.
 
Ο Σάκκου πέραν του αδικήματος της ανθρωποκτονίας, καταζητείτο για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και της παράνομης κατοχής ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και Β.
 

Υπενθυμίζεται ότι, για την ίδια υπόθεση έχουν παραπεμφθεί σε δίκη τρεις Σύροι, ηλικίας 25, 28 και 39χρόνων.
 
Από τους τρεις Σύρους, ο 25χρονος είχε αναγνωριστεί από φιλικό πρόσωπο του 18χρονου, ως το άτομο που του πώλησε τη ναρκωτική ουσία MDMA (τύπου έκσταση), στις 10 Ιουνίου 2018, στην καφετέρια, ενώ όσον αφορά τον 28χρονο που συνελήφθη στον ίδιο χώρο, είχε στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών.
 
Ο δε 39χρονος διαχειριστής του υποστατικού είχε συλληφθεί καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του, αφού λίγες μέρες προηγουμένως είχε ανευρεθεί στην καφετέρια, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας