Τετάρτη 23 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Παραδόθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα στην Αραδίππου

  18/10/2019 08:17
Παραδόθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα στην Αραδίππου

Παραδόθηκαν στις φλόγες δύο οχήματα στην Αραδίππου

  18/10/2019 08:17
Σε κινητοποίηση τέθηκε τα ξημερώματα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όταν έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα στην Αραδίππου.
 
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής, στις 03.11 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα μάρκας Volkswagen Polo και Ford Fiesta  τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα  σε δρόμο στην οδό Σερρών στην περιοχή Καμάρες στην Αραδίππου.
 
Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στις 03.26.
 
Από την πυρκαγιά και τα δύο οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ για την κατάσβεση χρειάστηκε να γίνει χρήση αναπνευστικών συσκευών.
 
Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.
 
Εξάλλου χθες, στις 14.58, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε  διαμέρισμα στον πρώτο όροφο διώροφης οικοδομής στην οδό Αγρινίου.
 
Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.15. 

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος και καταστράφηκε επίπλωση, ρουχισμός, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.
 
Από τον καπνό επηρεάστηκε και το υπόλοιπο διαμέρισμα, ευτυχώς όμως δεν κινδύνευσε κανείς.
 
Έγινε είσοδος των πυροσβεστών με τη χρήση κλίμακας 10.5μ. από το μπαλκόνι του διαμερίσματος και για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρήση αναπνευστικών συσκευών.
 
Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.
 
Η πυρκαγιά να προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε ηλεκτρική συσκευή δεν μπορεί να αποκλειστεί.
 
Σημειώνεται ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο ανταποκρίθηκε  σε 49 κλήσεις για βοήθεια, σε 32 πυρκαγιές, σε 15 ειδικές εξυπηρετήσεις και σε δύο ψευδείς κλήσεις. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας