Αποκάλυψε πως έπεσε θύμα βιασμού στα 13 της η Βρετανίδα, έσπασε τη σιωπή της η μητέρα της

Σε αποκαλύψεις για το παρελθόν της 19χρονης, η οποία κατηγορείται για ψευδή καταγγελία για ομαδικό βιασμό της, από δώδεκα Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα, προέβη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, ο επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνέχεια στη δίκη της 19χρονης Βρετανίδας για τα περί ομαδικού βιασμού

Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας ανέφερε ότι η κατηγορούμενη τους είχε αποκαλύψει σε κατάθεση της, ότι είχε πέσει θύμα βιασμού στα 13 της χρόνια από στενό συγγενικό της πρόσωπο, ωστόσο, τότε δεν είχε κάνει καταγγελία στις Αρχές.
 
Σε ότι αφορά στο επίμαχο βίντεο, που κατέγραψαν οι Ισραηλινοί και στο οποίο φαίνεται η 19χρονη να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με έναν από τους Ισραηλινούς, ζητήθηκε από την Κατηγορούσα Αρχή να παρουσιαστεί ενώπιον Δικαστηρίου, ωστόσο, στη συνέχεια το συγκεκριμένο αίτημα αποσύρθηκε.
 
Όπως ανέφερε ο μάρτυρας, το βίντεο είχε καταγραφεί στις 2:57 π.μ., της 17ης Ιουλίου και είχε διάρκεια 27 δευτερολέπτων. Την ώρα που η 19χρονη ερωτοτροπούσε με έναν Ισραηλινό, «δύο άλλα πρόσωπα φαίνονται να μπαίνουν στο δωμάτιο και ακολούθως να εξέρχονται από αυτό».
 
Όπως σημείωσε ο ανακριτής, αυτό το βίντεο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα sms ανταλλάγηκαν στις 12:30 ήγειραν υποψίες στις Αρχές, για την καταγγελία της κατηγορούμενης.
 
Τότε, η 19χρονη έσπασε και ομολόγησε, όπως είπε ο ανακριτής, ότι έκανε την καταγγελία από θυμό. Τότε, τη ρώτησε ο ανακριτής, όπως ανέφερε ενώπιον Δικαστηρίου, εάν το έκανε για να πάρει λεφτά από την ασφάλεια και εκείνη του απάντησε ότι δεν είχε ανάγκη, αφού η μητέρα της είναι δικηγόρος.
 
Ο ανακριτής αποκάλυψε επίσης, ότι κατόπιν αναλύσεων που έγιναν στην 19χρονη, ανιχνεύθηκαν στο αίμα της ναρκωτικές ουσίες. Όπως διαφάνηκε το βράδυ που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.
 
Ξέσπασε η μητέρα της 19χρονης
 
Στο μεταξύ, σε δηλώσεις της σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η μητέρα της 19χρονης ξέσπασε, λέγοντας «πως η ζωή τους έχει σταματήσει».
 
«Από τότε που έγινε η καταγγελία, κάνουμε ένα ανυπέρβλητο αγώνα. Είναι λες και αφήσαμε στο πλάι τις ζωές μας και σταμάτησαν, ενώ οι υπόλοιποι γύρω μας συνεχίζουν. Η στήριξή τους είναι απίστευτη, είμαστε ευγνώμονες για αυτούς που κάνουν εισφορές για να πληρώσουμε τους δικηγόρους της κόρης μας», σημείωσε η μητέρα της 19χρονης.
 
Όπως ανέφερε, η κόρη της, που αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ενός έτους, για δημόσια βλάβη, έχει υποστεί νευρικό κλονισμό.
 
Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί £35,000 από τις £50,000, που χρειάζεται η οικογένεια, από διάφορες εισφορές που έρχονται από το Ισραήλ, όπου ξέσπασε κύμα οργής κατά των νεαρών όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου