Τρίτη 20 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πρώην μέλος του ΕνΕργώ «καίει» τον Γεωργίου-Νέες αποκαλύψεις

  14/10/2019 13:01
Πρώην μέλος του ΕνΕργώ «καίει» τον Γεωργίου-Νέες αποκαλύψεις

Πρώην μέλος του ΕνΕργώ «καίει» τον Γεωργίου-Νέες αποκαλύψεις

  14/10/2019 13:01
Σε δημόσια καταγγελία κατά του Προέδρου του Κινήματος ΕνΕργώ Λευτέρη Γεωργίου, ο οποίος συνελήφθη για υπόθεση απάτης σε βάρος των αστέγων, προχώρησε το πρώην μέλος του κινήματος, Ρομίνα Τζαουχάρη.
 

Η κ. Τζαουχάρη μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του Άλφα, ανέφερε πως παραιτήθηκε από το κίνημα αφού όταν έθεταν υπόψη του περιπτώσεις άλλων αστέγων, από αυτούς που ο Γεωργίου ήξερε, δεν ενδιαφερόταν. «Έλεγε εντάξει θα το διευθετήσω και δεν έκανε τίποτα. Στο τέλος, το διευθετούσαμε μόνοι μας», ανέφερε η κ. Τζαουχάρη.
 
Όπως ανέφερε, στην τελευταία συνεδρίαση του που συμμετείχε, ήρθε σε σύγκρουση με τον Λευτέρη Γεωργίου.
 
«Του είπα καλά, γιατί δημιουργήθηκε το συμβούλιο για όφελος δικό σου ή προς όφελος όλου του κόσμου; Δεν του άρεσε και σηκώθηκε και έφυγε. Κατάλαβα, τότε ότι μόνο δικούς του ανθρώπους ήθελε να βάζει μέσα και όταν έφυγε είχα πει στο Συμβούλιο ότι εάν δεν φύγετε όλοι, θα σας πάρει όλους μαζί του».
 
Η κ. Τζαουχάρη κατήγγειλε ότι ο ύποπτος δεν τους άφηνε ποτέ να πάνε στο ξενοδοχείο στο οποίο δήθεν διέμεναν άστεγοι, λέγοντας πως, «όσους άστεγους έβρισκε αυτός τους έπαιρνε σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο».
 
Όπως είπε, ο Λευτέρης Γεωργίου, δεν επέτρεπε σε άλλους άστεγους να διαμείνουν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, με αποτέλεσμα τα μέλη του κινήματος να φιλοξενούν κόσμο στα σπίτια τους.
 
Στο μεταξύ, οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, με την Αστυνομία να ζητά την κράτηση τους για οκτώ ημέρες. Ωστόσο, το Δικαστήριο διέταξε την κράτηση τους για τέσσερις μέρες.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας