Πάλεψε μα δεν τα κατάφερε ο άτυχος Νεκτάριος-Σφοδρή πρόσκρουση (pics)

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκαν οι συγγενείς και οι φίλοι του Νεκτάριου Ζαλιστή, γνωστός ως Ζάλας, 50 ετών από τη Λευκωσία, ο οποίος ήταν το δεύτερο θύμα της ασφάλτου το τελευταίο εικοσιτετράωρο, μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεμεσο.
 
Παρότι ο άτυχος 50χρονος έφερε προστατευτικό κράνος, εντούτοις ούτε αυτό δεν κατέστη δυνατό να τον κρατήσει στη ζωή μετά από το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, στον δρόμο Τροόδους-Λευκωσίας, στο ύψος της Περιστερώνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συμμετείχε σε αγώνες Drag Racing ο άτυχος Νεκτάριος-Πάλεψε μα δεν τα κατάφερε (pics)

 
Ο 50χρονος μοτοσικλετιστής, προσέκρουσε σε προπορευόμενο διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε 55χρονος, που σταμάτησε σε σημείο της λεωφόρου Λευκωσίας για να εισέλθει σε πάροδο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεύτερη τραγωδία στην άσφαλτο μέσα σε λίγες ώρες-Νεκρός μοτοσικλετιστής
 
Από τη σύγκρουση, ο 50χρονος αλλά και η 25χρονη συνεπιβάτιδα του εκτινάχθηκαν στην άσφαλτο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου ο άτυχος Νεκτάριος Ζαλιστής οδηγήθηκε στο χειρουργείο.
 
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 50χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ η 25χρονη γυναίκα που ήταν συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας της να θεωρείται εκτός κινδύνου.  
 
Σημειώνεται ότι ο Ζάλας ήταν έμπειρος μοτοσικλετιστής και συμμετείχε σε αγώνες MotoDrag.
 
Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το δεύτερο θανατηφόρο που καταγράφεται μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο, αφού τα ξημερώματα ο 23χρονος Αριστοτέλης Αγαπίου έσβησε μετά από θανατηφόρο δυστύχημα στη Λεμεσό.
 
Ο άτυχος 23χρονος, ενώ επέστρεφε στην οικία του από γάμο, παρεξέκλινε της πορείας του στον δρόμο του Ακρωτηρίου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει βίαια σε κυπαρίσσια και το όχημά του να τυλιχθεί στις φλόγες. Η σορός του άτυχου 23χρονου εντοπίστηκε απανθρακωμένη, μετά την κατάσβεση της φωτιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. 

Δειτε Επισης

Μικρό σκάφος βυθιζόταν στον κόλπο Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος», διασώθηκαν δύο άτομα
Χειροπέδες σε 44χρονο για τον εμπρησμό 17 οχημάτων σε συνεργείο
Στο κελί για πέντε χρόνια 25χρονος για δύο ληστείες περιπτέρου στη Χλώρακα
Καταζητείσαι 42χρονος Σύρος για παράνομη είσοδο στην Κύπρο το... 2022
Στο κελί οι δύο συλληφθέντες για την άφιξη 110 μεταναστών από τη Συρία
Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών σε 34χρονο που χτύπησε και βίασε την πρώην σύζυγο του
Ξεκρέμαστη η υπόθεση κατά Ουκρανού για ξέπλυμα-Από 40 κατηγορίες τελικά... μία αν δεν καταθέσει η Ουκρανή
Εννέα συλλήψεις σε πολυεθνική επιχείρηση της Europol για την 645 εκ. απάτη επενδύσεων JuicyFields
Στο μικροσκόπιο τα κινητά του δεσμοφύλακα για τα ναρκωτικά, ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς-Όσα λέχθηκαν στο Δικαστήριο
Νέες κυρώσεις ΗΠΑ κατά της Λευκορωσίας-Δύο εταιρείες όπλων στην Κύπρο