Απαντά πυροβολώντας στο ένταλμα σύλληψης ο πρόεδρος του ΕνΕργώ- Η ανάρτησή του από το Τμήμα

Την δική του εκδοχή, σχετικά με την καταγγελία για απάτη εις βάρος αστέγων, δίνει ο πρόεδρος του Κινήματος ΕνΕργώ.
 
Σε ανάρτησή του, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Λευτέρης Γεωργίου αφήνει αιχμές για τα ΜΜΕ, ενώ αναφέρει πως όταν ο ίδιος πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία, του είπαν πως καταζητείται.

«Όταν ξύπνησα και είδα ό,τι είδα, πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία και γελώντας τους ρώτησα αν καταζητούμαι. Οι άνθρωποι μου είπαν όχι, αλλά έλα από εδώ γιατί έχουμε κάποια καταγγελία. Εννοείται ότι πήγα στην Αστυνομία όπου τελικά μου είπαν: α! έχουμε ένταλμα σύλληψη;! τους ρώτησα γιατί δεν με πήραν τηλέφωνο αυτοί και η απάντηση ήταν: μα δεν σε πήραμε; Περιμένω εδώ στην Αστυνομία, σκεπτόμενος πόσο βρώμικο είναι το σύστημα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Λευτέρης Γεωργίου.

Αυτούσια η ανάρτηση:
«Τελικά ενοχλήσαμε πιο βαθιά από ότι νομίζαμε, εάν άθλιο σύστημα.

Ξύπνησα το πρωί και όλα τα "ειδησεογραφικά" site βούιζαν ότι καταζητείται πρόεδρος κινήματος για απάτη με τους άστεγους! Επειδή κανείς δημοσιογράφος της πλάκας δεν πήρε τηλέφωνο να διασταυρώσει την είδηση σας λέω τα γεγονότα: όταν ξύπνησα και είδα ό,τι είδα, πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και γελώντας τους ρώτησα αν καταζητούμαι. Οι άνθρωποι μου είπαν όχι, αλλά έλα από δω γιατί έχουμε κάποια καταγγελία. Εννοείται ότι πήγα στην αστυνομία όπου τελικά μου είπαν: α! Έχουμε ένταλμα σύλληψης! τους ρώτησα γιατί δεν με πήραν τηλέφωνο αυτοί και η απάντηση ήταν: μα δεν σε πήραμε;

Τέλος πάντων. Περιμένω εδώ στην αστυνομία σκεπτόμενος πόσο βρώμικο είναι το σύστημα.

Τα βάζεις με το κράτος μου λέγανε. Πρόσεχε μου λέγανε. Και γέλαγα.

Και ακόμα γελάω. Τα βάλαμε με το βρώμικο σύστημα και αυτό το παιχνιδάκι εκφοβισμού δεν θα περάσει. Για όλα όσα με κατηγορούν είναι υποθέσεις που ελέγχονταν από τη γραμματέα της υπουργού. ΟΛΑ.

Σε λίγο τα νεώτερα...».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απάτη σε βάρος αστέγων στη Λεμεσό-Καταζητείται πρόεδρος κινήματος και ξενοδόχος
 
Υπενθυμίζεται ότι λειτουργεί των ΥΚΕ προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία, κατά τριών προσώπων, για απάτη εις βάρος αστέγων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την καταγγελία έκαναν λειτουργοί του Γραφείου Ευημερίας Λεμεσού και αφορά ιδιοκτήτη ξενοδοχείου και Πρόεδρο οργανωμένου συνόλου. Ο 57χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται πως λάμβανε από το Υπουργείο Εργασίας χρηματικό ποσό για στέγαση και σίτιση αστέγων, τους οποίους φιλοξενούσε στο ξενοδοχείο του. Ωστόσο, όπως διαφαίνεται από μαρτυρίες που κατέχει η Αστυνομία, οι άστεγοι δεν διέμεναν στο ξενοδοχείο όλο το χρονικό διάστημα, για το οποίο τα κρατικά ταμεία κατέβαλλαν χρήματα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που κατέχει η Αστυνομία, τόσο ο ξενοδόχος, όσο και ο πρόεδρος της οργάνωσης, ζητούσαν από τους άστεγους να δηλώνουν στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας πως διέμεναν στο ξενοδοχείο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, από το πραγματικό.

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί