Τετάρτη 23 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Απαντά πυροβολώντας στο ένταλμα σύλληψης ο πρόεδρος του ΕνΕργώ- Η ανάρτησή του από το Τμήμα

  13/10/2019 12:09
Απαντά πυροβολώντας στο ένταλμα σύλληψης ο πρόεδρος του ΕνΕργώ- Η ανάρτησή του από το Τμήμα

Απαντά πυροβολώντας στο ένταλμα σύλληψης ο πρόεδρος του ΕνΕργώ- Η ανάρτησή του από το Τμήμα

  13/10/2019 12:09
Την δική του εκδοχή, σχετικά με την καταγγελία για απάτη εις βάρος αστέγων, δίνει ο πρόεδρος του Κινήματος ΕνΕργώ.
 
Σε ανάρτησή του, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Λευτέρης Γεωργίου αφήνει αιχμές για τα ΜΜΕ, ενώ αναφέρει πως όταν ο ίδιος πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία, του είπαν πως καταζητείται.

«Όταν ξύπνησα και είδα ό,τι είδα, πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία και γελώντας τους ρώτησα αν καταζητούμαι. Οι άνθρωποι μου είπαν όχι, αλλά έλα από εδώ γιατί έχουμε κάποια καταγγελία. Εννοείται ότι πήγα στην Αστυνομία όπου τελικά μου είπαν: α! έχουμε ένταλμα σύλληψη;! τους ρώτησα γιατί δεν με πήραν τηλέφωνο αυτοί και η απάντηση ήταν: μα δεν σε πήραμε; Περιμένω εδώ στην Αστυνομία, σκεπτόμενος πόσο βρώμικο είναι το σύστημα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Λευτέρης Γεωργίου.

Αυτούσια η ανάρτηση:
«Τελικά ενοχλήσαμε πιο βαθιά από ότι νομίζαμε, εάν άθλιο σύστημα.

Ξύπνησα το πρωί και όλα τα "ειδησεογραφικά" site βούιζαν ότι καταζητείται πρόεδρος κινήματος για απάτη με τους άστεγους! Επειδή κανείς δημοσιογράφος της πλάκας δεν πήρε τηλέφωνο να διασταυρώσει την είδηση σας λέω τα γεγονότα: όταν ξύπνησα και είδα ό,τι είδα, πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και γελώντας τους ρώτησα αν καταζητούμαι. Οι άνθρωποι μου είπαν όχι, αλλά έλα από δω γιατί έχουμε κάποια καταγγελία. Εννοείται ότι πήγα στην αστυνομία όπου τελικά μου είπαν: α! Έχουμε ένταλμα σύλληψης! τους ρώτησα γιατί δεν με πήραν τηλέφωνο αυτοί και η απάντηση ήταν: μα δεν σε πήραμε;

Τέλος πάντων. Περιμένω εδώ στην αστυνομία σκεπτόμενος πόσο βρώμικο είναι το σύστημα.

Τα βάζεις με το κράτος μου λέγανε. Πρόσεχε μου λέγανε. Και γέλαγα.

Και ακόμα γελάω. Τα βάλαμε με το βρώμικο σύστημα και αυτό το παιχνιδάκι εκφοβισμού δεν θα περάσει. Για όλα όσα με κατηγορούν είναι υποθέσεις που ελέγχονταν από τη γραμματέα της υπουργού. ΟΛΑ.

Σε λίγο τα νεώτερα...».
 
 
Υπενθυμίζεται ότι λειτουργεί των ΥΚΕ προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία, κατά τριών προσώπων, για απάτη εις βάρος αστέγων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την καταγγελία έκαναν λειτουργοί του Γραφείου Ευημερίας Λεμεσού και αφορά ιδιοκτήτη ξενοδοχείου και Πρόεδρο οργανωμένου συνόλου. Ο 57χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, σύμφωνα με την καταγγελία, φέρεται πως λάμβανε από το Υπουργείο Εργασίας χρηματικό ποσό για στέγαση και σίτιση αστέγων, τους οποίους φιλοξενούσε στο ξενοδοχείο του. Ωστόσο, όπως διαφαίνεται από μαρτυρίες που κατέχει η Αστυνομία, οι άστεγοι δεν διέμεναν στο ξενοδοχείο όλο το χρονικό διάστημα, για το οποίο τα κρατικά ταμεία κατέβαλλαν χρήματα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που κατέχει η Αστυνομία, τόσο ο ξενοδόχος, όσο και ο πρόεδρος της οργάνωσης, ζητούσαν από τους άστεγους να δηλώνουν στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας πως διέμεναν στο ξενοδοχείο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, από το πραγματικό.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας