Νέα πυρά κατά των Αρχών από την αδελφή του δολοφονηθέντος Γκάρι στην Αγία Νάπα

Νέα πυρά για τον μη εντοπισμό και τιμωρία των δραστών της δολοφονίας της Γκάρι Χριστοδούλου, ο οποίος εκτελέστηκε εν ψυχρώ το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας, εξαπέλυσε η αδελφή του θύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:«Σκότωσαν λάθος άνθρωπο», δηλώνει η αδελφή του Χριστοδούλου

Μιλώντας σε βρετανικό μέσο ενημέρωσης, η Σοφία ανέφερε ότι η φρικτή φύση του εγκλήματος κάνει κάποιους να κρατούν ερμητικά κλειστό το στόμα τους για τη δολοφονία του 33χρονου.
 
«Σχεδόν 12 μήνες από τη δολοφονία του, η οικογένειά περιμένει ακόμα μια εξήγηση για το θάνατό του».
 
Παράλληλα, εξέφρασε την όλο και αυξανόμενη απογοήτευση της προς την Αστυνομία, ενώ αμφισβήτησε τη βούλησή των Αρχών να διαλευκάνουν την υπόθεση, παρόλο που η Αστυνομία επιμένει πως κάνει ό,τι μπορεί.
 
Αποκάλυψε επίσης ότι παρά το γεγονός πως πέρασαν ήδη δέκα μήνες από τη δολοφονία, «η οικογένεια του Gary περιμένει ακόμα να επιστραφούν τα υπάρχοντά του». Σημείωσε επίσης ότι οι Αρχές δεν έχουν έρθει σε επαφή με την οικογένεια για να τους ενημερώσουν σχετικά με την έρευνα που γίνεται.
 
«Όταν έρχομαι σε επαφή με κυπριακές αρχές, λένε ότι δεν θα μπουν σε λεπτομέρειες από το τηλέφωνο, ενώ έχω λάβει διαφορετικές εκδοχές ως προς το κατά πόσον το όχημα του δέχθηκε πυροβολισμούς πριν το φόνο».
«Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει», συνέχισε η Σοφία. «Οι άνθρωποι με τους οποίους δούλευε δεν έχουν διατηρήσει επαφή μαζί μας, σαν να φοβούνται, φοβούνται όμως τι; Γιατί δεν θα μου λέει κανείς τι φοβούνται;
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης γύρω στις 22:15 το βράδυ της 1ης Νοεμβρίου έφθασε στην Αστυνομία πληροφορία, η οποία ανέφερε ότι στο δρόμο Αγίας Νάπας - Παραλιμνίου, περίπου ένα χιλιόμετρο πριν από ον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας με κατεύθυνση το Παραλίμνι, υπήρχε ένα αυτοκίνητο που φαινόταν να είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.
 
Αμέσως μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν το όχημα, με τη μηχανή και τα φώτα του αναμμένα, ενώ ο οδηγός δεν βρισκόταν σ' αυτό.
 
Από τις έρευνες που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού ήταν θρυμματισμένο από πυροβολισμό, με μια σφαίρα να είναι καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού.
 
Αμέσως σήμανε κόκκινος συναγερμός στις Αρχέςκαι περίπου δύο ώρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 23:50, το θύμα εντοπίστηκε μέσα
σε άλσος στην απέναντι πλευρά του αυτοκινητόδρομου και σε απόσταση 150 περίπου μέτρων από το χώρο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο.
 
Το θύμα έφερε δύο σφαίρες στο κεφάλι, καθώς και αριθμό πυροβολισμών σε διάφορα μέρη του σώματός του.
 
Για την υπόθεση είχαν συλληφθεί τέσσερα πρόσωπα, τα οποία στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα, αφού εναντίον τους δεν προέκυψαν στοιχεία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στα… «ορφανά» εγκλήματα η δολοφονία Χριστοδούλου-Άδειασε η κλεψύδρα

Δειτε Επισης

Η θέση ΥΠΑΝ για τις καταγγελίες για σχολεία-«Μεμονωμένα περιστατικά, κοινωνικό φαινόμενο η βία»
Άγνοια Κυβέρνησης για τα περί μεταφοράς πυραύλων από το Κατάρ στο Ισραήλ μέσω Κύπρου
Το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει τις ΗΠΑ για την επίθεση στο Ιράν
Telegraph για επίθεση Ισραήλ-«Ο Νετανιάχου έκανε αυτό που τον προειδοποίησε ο πλανήτης να μην κάνει»
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό
Αποδεκτές 1461 ενστάσεις για μεταφορά εκλογικών δικαιωμάτων-Δεν ήξεραν καν τη διεύθυνση διαμονής τους
Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Έξι πρόσωπα κατηγορήθηκαν γραπτώς για παράνομη εργοδότηση στην Πάφο
Ιράν: Απόλυτα ασφαλείς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν