Πέμπτη 6 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Από κοσμήματα μέχρι και όπλα εντοπίστηκαν στην κατοχή δύο νεαρών στην Πάφο

  23/09/2019 10:15
Από κοσμήματα μέχρι και όπλα εντοπίστηκαν στην κατοχή δύο νεαρών στην Πάφο

Από κοσμήματα μέχρι και όπλα εντοπίστηκαν στην κατοχή δύο νεαρών στην Πάφο

  23/09/2019 10:15
Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, για την οποία συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 25 και 24 χρόνων. Οι 25χρονος και 24χρονη εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας λίγο μετά τη διάρρηξη της κατοικίας και συνελήφθησαν αφού στην κατοχή τους εντοπίστηκαν διάφορα κοσμήματα και άλλη περιουσία, για τα οποία γίνονται εξετάσεις για να διαφανεί κατά πόσο αποτελούν προϊόν κλοπής.
 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.30 χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή Χλώρακας για εξετάσεις, μετά από πληροφορία για πιθανή διάρρηξη σε κατοικία. Μέλη του ΟΠΕ Πάφου εντόπισαν να βρίσκεται σταθμευμένο σε δρόμο της Χλώρακας ένα αυτοκίνητο, το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής, στα πίσω καθίσματα του οποίου βρισκόταν 25χρονος. Ο 25χρονος ανάφερε πως υπεύθυνη οδηγός του οχήματος ήταν 24χρονη φίλη του, η οποία εντοπίστηκε πέντε λεπτά αργότερα να κινείται πεζή στην περιοχή.
 
Στην παρουσία των δύο υπόπτων τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε έρευνα του οχήματος, εντός του οποίου εντόπισαν διάφορα κοσμήματα, όπως βραχιόλια, δακτυλίδια, αλυσίδες και σκουλαρίκια, δύο κινητά τηλέφωνα, κέρματα και χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών, το χρηματικό ποσό των 117 ευρώ και άλλα αντικείμενα. Εντόπισαν επίσης αριθμό κυνηγετικών φυσιγγίων, αριθμό κατσαβιδιών, δύο μαχαίρια και δύο φαναράκια, ενώ άλλο ένα μαχαίρι εντοπίστηκε στην κατοχή του 25χρονου.
 
Οι δύο ύποπτοι, οι οποίοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή της εν λόγω περιουσίας, συνελήφθησαν με Δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και μαχαιροφορίας. Εναντίον τους διερευνάται επίσης υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, αφού από εξετάσεις που έγιναν στην περιοχή διαπιστώθηκε ότι είχε διαπραχθεί διάρρηξη σε παρακείμενη κατοικία, στην αυλή της οποίας τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν εγκαταλελειμμένα μία τηλεόραση και μία συσκευή βίντεο – DVD player.
 
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εναντίον των δύο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας