Από κοσμήματα μέχρι και όπλα εντοπίστηκαν στην κατοχή δύο νεαρών στην Πάφο

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, για την οποία συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 25 και 24 χρόνων. Οι 25χρονος και 24χρονη εντοπίστηκαν από μέλη της Αστυνομίας λίγο μετά τη διάρρηξη της κατοικίας και συνελήφθησαν αφού στην κατοχή τους εντοπίστηκαν διάφορα κοσμήματα και άλλη περιουσία, για τα οποία γίνονται εξετάσεις για να διαφανεί κατά πόσο αποτελούν προϊόν κλοπής.
 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.30 χθες το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή Χλώρακας για εξετάσεις, μετά από πληροφορία για πιθανή διάρρηξη σε κατοικία. Μέλη του ΟΠΕ Πάφου εντόπισαν να βρίσκεται σταθμευμένο σε δρόμο της Χλώρακας ένα αυτοκίνητο, το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής, στα πίσω καθίσματα του οποίου βρισκόταν 25χρονος. Ο 25χρονος ανάφερε πως υπεύθυνη οδηγός του οχήματος ήταν 24χρονη φίλη του, η οποία εντοπίστηκε πέντε λεπτά αργότερα να κινείται πεζή στην περιοχή.
 
Στην παρουσία των δύο υπόπτων τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε έρευνα του οχήματος, εντός του οποίου εντόπισαν διάφορα κοσμήματα, όπως βραχιόλια, δακτυλίδια, αλυσίδες και σκουλαρίκια, δύο κινητά τηλέφωνα, κέρματα και χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών, το χρηματικό ποσό των 117 ευρώ και άλλα αντικείμενα. Εντόπισαν επίσης αριθμό κυνηγετικών φυσιγγίων, αριθμό κατσαβιδιών, δύο μαχαίρια και δύο φαναράκια, ενώ άλλο ένα μαχαίρι εντοπίστηκε στην κατοχή του 25χρονου.
 
Οι δύο ύποπτοι, οι οποίοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή της εν λόγω περιουσίας, συνελήφθησαν με Δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Εναντίον τους διερευνάται υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και μαχαιροφορίας. Εναντίον τους διερευνάται επίσης υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, αφού από εξετάσεις που έγιναν στην περιοχή διαπιστώθηκε ότι είχε διαπραχθεί διάρρηξη σε παρακείμενη κατοικία, στην αυλή της οποίας τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν εγκαταλελειμμένα μία τηλεόραση και μία συσκευή βίντεο – DVD player.
 
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εναντίον των δύο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
 

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη