Σάββατο 8 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συγκλονίζει το γράμμα της δεκάχρονης αδελφής του άτυχου Στυλιανού-«Θα μας δίνει λύση»

  21/09/2019 20:27
Συγκλονίζει το γράμμα της δεκάχρονης αδελφής του άτυχου Στυλιανού-«Θα μας δίνει λύση»

Συγκλονίζει το γράμμα της δεκάχρονης αδελφής του άτυχου Στυλιανού-«Θα μας δίνει λύση»

  21/09/2019 20:27
Με ένα συγκλονιστικό γράμμα αποχαιρετά τον 14χρονο Στυλιανό, που έφυγε από τη ζωή μετά από απονενοημένη πράξη, πριν από περίπου δύο εβδομάδες, στη φάρμα του πατέρα του, η μικρή του αδελφή…
 
Το σπαρακτικό μήνυμα ενός μικρού κοριτσιού που έχασε αναπάντεχα τον αδελφό της, μόνο πόνο και θλίψη μπορεί να προκαλέσει σε όλους…
 
Στο γράμμα της, το δεκάχρονο κοριτσάκι αναφέρει ότι «ο Στυλιανός μας ξέρω ήταν η δύναμη μας και τώρα όμως με την ψυχούλα του όποτε θα έχουμε τα προβλήματα μας, θα λέμε του Στυλιανού να μεσολαβεί στον Θεό και να μας δίνει λύση». Το συγκεκριμένο γράμμα μεταδόθηκε από τον Alpha.
 
Υπενθυμίζεται ότι, μετά το θάνατο του 14χρονου ξέσπασε σάλος γύρω από την υπόθεση, ως προς τους χειρισμούς των αρμόδιων υπηρεσιών για τις συνθήκες διαβίωσης τόσο του 14χρονου Στυλιανού όσο και των δύο αδελφιών του.
 
Παράλληλα οι αποκαλύψεις για τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα του 14χρονου, τόσο απέναντι του, όσο και απέναντι στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όπως είχαν αναφέρει μαρτυρίες πάγωσαν την κοινή γνώμη.
 
Για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από την Επίτροπο Διοικήσεως, την οποία είχε ζητήσει η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιάνίδου.
 
Κατά την έρευνα θα ελεγχθούν για τους χειρισμούς τους συνολικά τέσσερις υπηρεσίες. Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, η Αστυνομία, οι ψυχιατρικές υπηρεσίες καθώς επίσης και το Υπουργείο Παιδείας.
 

Όπως είχε αναφέρει η κ. Αιμιλιανίδου, σε περίπτωση που διαπιστωθούν οποιεσδήποτε ευθύνες εναντίον του οποιουδήποτε θα αποδοθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας