ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικοί και ΑΜεα καθάρισαν παραλία της Λεμεσού

Σε εκδήλωση καθαρισμού του βυθού στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού και της παραλίας Columbia Beach συμμετείχαν σήμερα μέλη της Μονάδας Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας στο πλαίσιο εκδήλωσης κατάδυσης και καθαρισμού του βυθού που διοργάνωσαν η Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και ο εκπαιδευτικός οργανισμός καταδύσεων Professional Association of Diving Instructors (PADI).

Η δράση καθαρισμού του βυθού και διαφύλαξης του θαλάσσιου περιβάλλοντος της περιοχής πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης κατάδυσης στο βυθό από εννέα άτομα με αναπηρία, από την Κύπρο και από το εξωτερικό, οι οποίοι καταδύθηκαν με τη βοήθεια εκπαιδευτών του οργανισμού PADI.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Αστυνομίας, άκατος και μέλη της ομάδας αυτοδυτών της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας συνέδραμαν, για σκοπούς ασφάλειας, στην προσπάθεια των δυτών και των εκπαιδευτών τους, ενώ στη συνέχεια συμμετείχαν με άλλους πολίτες εθελοντές και στην περιβαλλοντική δράση καθαρισμού του βυθού. Προηγήθηκαν παρουσιάσεις διαφόρων παραολυμπιακών αθλημάτων στο πλαίσιο της όλης διοργάνωσης.
Το παρόν τους έδωσαν ο Έντιμος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε η σημερινή εκδήλωση και ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, στηρίζοντας την όλη προσπάθεια των όσων συμμετείχαν.

Μεταξύ του κοινού και άλλων επισήμων που στήριξαν τη διοργάνωση, παρευρέθηκαν επίσης οι Πρέσβεις της Φιλανδίας και της Ιαπωνίας, καθώς και ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης της άρσης βαρών κ. Παύλος Μάμαλος.

 

Δειτε Επισης

Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
«Βεντέτα» πίσω από τη ρατσιστική συμπεριφορά και τις ύβρεις στο Tik Tok-Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 62χρονος
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο
Μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είναι σαν τις άλλες μπαίνει στην τελική ευθεία
Ένα βήμα πριν το «record» στα σχολεία υψηλού κινδύνου-Σε επαγρύπνηση οι φρουροί για τις λαμπρατζιές
Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον