Τον συνέλαβαν για διάρρηξη κατοικίας και βρήκαν στην κατοχή του κι άλλα κλοπιμαία

Διάταγμα κράτησης για περίοδο έξι ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων και μαχαιροφορίας.
 
Η διάρρηξη καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 8 Σεπτεμβρίου 2019 από την ιδιοκτήτρια της οικίας, η οποία βρίσκεται στην Πάφο.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της 8ης Σεπτεμβρίου ο ύποπτος εισήλθε στην κατοικία και έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας 200 ευρώ. Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ εναντίον του 36χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.
 
Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 36χρονο στην Πάφο, γύρω στις 8.00 χθες το βράδυ και προχώρησαν στη σύλληψη του.
 
Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, ενώ σε τσάντες του ανευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής τύπου tablet, κάρτες μνήμης και φορητός σκληρός δίσκος αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι και αριθμός γυαλιών ηλίου.
 
Στις τσάντες επίσης εντοπίστηκαν ένα ψαλίδι οικοδομικών εργασιών και δύο αυτοσχέδια μαχαίρια με λεπίδα μήκους 13 εκατοστών που κατέληγε σε μυτερή άκρη.
 
Η Αστυνομία διερευνά κατά πόσον τα ανευρεθέντα αντικείμενα αποτελούν κλοπιμαία περιουσία, με το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ανέκοψαν όχημα για έλεγχο και εντόπισαν 120 κροτίδες-Συνελήφθη 22χρονος
Διευκρινήσεις Δήμου Λεμεσού για την κατάρρευση προέκτασης οροφής κτιρίου
Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας, Κυριάκος Χαραλάμπους
Τέλος στις κακοποιήσεις παιδιών ζητούν από Χαρτσιώτη μαθητές μέσω τέχνης (pics)
Παρατείνεται μέχρι τον Αύγουστο η δίκη του Κενάν Αγιάζ
Υπ. Δικαιοσύνης: Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα προκάλεσε προβλήματα σε πασσάλους της ΑΗΚ και σε λάστιχα άρδευσης
Δεν σταματούν οι βομβιστικές επιθέσεις, έκρηξη σε γκαράζ οικίας στη Λακατάμια-Ζημιές σε ένα όχημα
Αναχώρησαν προς το άγνωστο οι πέντε βάρκες που ανακόπηκαν από τις κυπριακές Αρχές στα σύνορα του Λιβάνου