Κυριακή 26 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Δεν ήταν η πρώτη φορά που έφθασε κοντά στον θάνατο ο άτυχος Στυλιανός

  11/09/2019 12:21
Δεν ήταν η πρώτη φορά που έφθασε κοντά στον θάνατο ο άτυχος Στυλιανός

Δεν ήταν η πρώτη φορά που έφθασε κοντά στον θάνατο ο άτυχος Στυλιανός

  11/09/2019 12:21
Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε ο τραγικός θάνατος του 14χρονου Στυλιανού, ο οποίος ξεγύμνωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες που κατόπιν εορτής, ψάχνουν για ευθύνες πάνω από το πτώμα του παιδιού. Ενός παιδιού γεμάτο όνειρα για το μέλλον, που οι υπηρεσίες του κράτους στάθηκαν ανήμπορες να τον προστατεύσουν, αφού γνώριζαν πολλά…
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ουσία έχει το γιατί το παιδί οδηγήθηκε στο θάνατο και όχι ο τρόπος-Γνώριζαν εδώ και χρόνια 
 
Οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν παγώσει και συγκλονίσει τους πάντες, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τις συνθήκες διαβίωσης αυτής της οικογένειας, σε μια Κύπρο του 21ου αιώνα.
 
Ενήμερο για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο 14χρονος, ήταν και το σχολείο του, το οποίο ενημέρωσε το Υπουργείο Παιδείας.
 
Σύμφωνα με τον Βοηθό Γενικό Γραμματέα της ΟΕΛΜΕΚ, Θέμη Πολυβίου, ο οποίος μίλησε στον REPORTER, «η Διευθύντρια και το προσωπικό του σχολείου λάμβαναν διάφορα μέτρα για να βοηθήσουν το μαθητή και ενημέρωσαν και τους αρμόδιους. Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τι έπραξαν στο Υπουργείο Παιδείας, αλλά για να φτάσουμε στο σημείο αυτό που φτάσαμε, μάλλον δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από τριών ετών «φώναζε» ο άτυχος Στυλιανός-Η 41η καταχώρηση ήταν για το πτώμα του

Όπως ανέφερε ο Θέμης Πολυβίου, το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου που φοιτούσε ο άτυχος 14χρονος, βοηθούσε και τα τρία παιδιά, όχι μόνο τον Στυλιανό, αλλά και τα αδέλφια του, ενώ τους ψώνιζαν και τους έστελναν τα τρόφιμα στο σπίτι τους.
 
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε επιχειρήσει ξανά να προβεί σε απονενοημένη πράξη, για την οποία όπως ανέφερε, είχαν ενημερωθεί οι καθηγητές.   

Ο Στυλιανός ήταν ένα παιδί με ήθος και βραβεύτηκε μάλιστα και με το βραβείο ήθους που δίνει κάθε χρόνο το σχολείο, παρά τις μαθησιακές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, ενώ ήταν έτοιμος να φοιτήσει στην Τεχνική Σχολή.
 
Υπενθυμίζεται, ότι για την οικογένεια υπήρχαν δεκάδες καταγγελίες και ενώπιον της Αστυνομίας.
 
Για την υπόθεση το Υπουργικό ενέκρινε το πρωί ανεξάρτητη έρευνα εναντίον τεσσάρων υπηρεσιών.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας