Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της 13χρονης που έσβησε στη Λεμεσό

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου κοριτσιού, που έσβησε χθες στο κρεβάτι του σπιτιού της στη Λεμεσό, λίγες μόλις ώρες πριν μεταβεί στο σχολείο της.
 
Από τη νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, δεν εξάχθηκαν ασφαλή συμπεράσματα για τα ακριβή αίτια θανάτου και ως εκ τούτου λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, το δεκατριάχρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε νεκρό από συγγενικό της πρόσωπο που μετέβη στο δωμάτιο της για να την ξυπνήσει, ώστε να πάει στο σχολείο. Ωστόσο, η άτυχη δεκατριάχρονη δεν ανταποκρινόταν και αμέσως ο πατέρας της κάλεσε ασθενοφόρο.
 
Ακολούθως, ο πατέρας, αστυνομικός στο επάγγελμα, ξεκίνησε για να μεταφέρει την κορούλα του στο Νοσοκομείο, μέχρι που συνάντησε το ασθενοφόρο στα μισά του δρόμου και την παρέδωσε στο πλήρωμα.
 
Ωστόσο, όταν το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, παρά τις προσπάθειες των ιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, απεβίωσε, βυθίζοντας σε βαθύ πένθος την οικογένεια της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρήνος για την άτυχη δεκατριάχρονη στη Λεμεσό…. Δεν ξύπνησε για το σχολείο της
 
Υπενθυμίζεται πως ο χαροκαμένος πατέρας της δεκατριάχρονης, τον περασμένο Ιούλιο, στο Όμοδος, έσωσε επτάχρονο παιδάκι που κινδύνευσε να πνιγεί.
 
Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στις 14 Ιουλίου 2019, όταν οικογένεια με τα δύο ανήλικα τους παιδιά βρίσκονταν σε εστιατόριο στο Όμοδος για φαγητό. Σε κάποια στιγμή το επτάχρονο κοριτσάκι της οικογένειας, άρχισε να μην αναπνέει, λόγω κατάποσης φαγητού.
 
Αμέσως ο λοχίας της Αστυνομίας, ο οποίος ήταν εκτός καθήκοντος στο ίδιο εστιατόριο με την οικογένεια του, άκουσε τις φωνές των γονιών και προσέτρεξε για βοήθεια. Άμεσα το μέλος της Αστυνομίας, προέβη σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες Πρώτων Βοηθειών για διάνοιξη της αεροφόρου οδού.
 
Με την πάροδο ενός λεπτού περίπου και τις ενδεδειγμένες ενέργειες του λοχία, το παιδάκι, το οποίο όπως φαίνεται είχε υποστεί πνιγμονή (απόφραξη τραχείας) από την κατάποση φαγητού, επανέφερε τις αισθήσεις του. 
 

Δειτε Επισης

Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»