Κυριακή 26 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της 13χρονης που έσβησε στη Λεμεσό

  10/09/2019 14:39
Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της 13χρονης που έσβησε στη Λεμεσό

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό της 13χρονης που έσβησε στη Λεμεσό

  10/09/2019 14:39
Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου κοριτσιού, που έσβησε χθες στο κρεβάτι του σπιτιού της στη Λεμεσό, λίγες μόλις ώρες πριν μεταβεί στο σχολείο της.
 
Από τη νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, δεν εξάχθηκαν ασφαλή συμπεράσματα για τα ακριβή αίτια θανάτου και ως εκ τούτου λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, το δεκατριάχρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε νεκρό από συγγενικό της πρόσωπο που μετέβη στο δωμάτιο της για να την ξυπνήσει, ώστε να πάει στο σχολείο. Ωστόσο, η άτυχη δεκατριάχρονη δεν ανταποκρινόταν και αμέσως ο πατέρας της κάλεσε ασθενοφόρο.
 
Ακολούθως, ο πατέρας, αστυνομικός στο επάγγελμα, ξεκίνησε για να μεταφέρει την κορούλα του στο Νοσοκομείο, μέχρι που συνάντησε το ασθενοφόρο στα μισά του δρόμου και την παρέδωσε στο πλήρωμα.
 
Ωστόσο, όταν το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, παρά τις προσπάθειες των ιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, απεβίωσε, βυθίζοντας σε βαθύ πένθος την οικογένεια της.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρήνος για την άτυχη δεκατριάχρονη στη Λεμεσό…. Δεν ξύπνησε για το σχολείο της
 
Υπενθυμίζεται πως ο χαροκαμένος πατέρας της δεκατριάχρονης, τον περασμένο Ιούλιο, στο Όμοδος, έσωσε επτάχρονο παιδάκι που κινδύνευσε να πνιγεί.
 
Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στις 14 Ιουλίου 2019, όταν οικογένεια με τα δύο ανήλικα τους παιδιά βρίσκονταν σε εστιατόριο στο Όμοδος για φαγητό. Σε κάποια στιγμή το επτάχρονο κοριτσάκι της οικογένειας, άρχισε να μην αναπνέει, λόγω κατάποσης φαγητού.
 
Αμέσως ο λοχίας της Αστυνομίας, ο οποίος ήταν εκτός καθήκοντος στο ίδιο εστιατόριο με την οικογένεια του, άκουσε τις φωνές των γονιών και προσέτρεξε για βοήθεια. Άμεσα το μέλος της Αστυνομίας, προέβη σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες Πρώτων Βοηθειών για διάνοιξη της αεροφόρου οδού.
 
Με την πάροδο ενός λεπτού περίπου και τις ενδεδειγμένες ενέργειες του λοχία, το παιδάκι, το οποίο όπως φαίνεται είχε υποστεί πνιγμονή (απόφραξη τραχείας) από την κατάποση φαγητού, επανέφερε τις αισθήσεις του. 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας