Σάββατο 11 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Εν αναμονή της νεκροτομής στη δεκατριάχρονη που έσβησε στη Λεμεσό

  10/09/2019 06:44
Εν αναμονή της νεκροτομής στη δεκατριάχρονη που έσβησε στη Λεμεσό

Εν αναμονή της νεκροτομής στη δεκατριάχρονη που έσβησε στη Λεμεσό

  10/09/2019 06:44
Απαντήσεις στα αίτια θανάτου της δεκατριάχρονης που έσβησε χθες το πρωί στη Λεμεσό, αναμένεται να δώσει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.
 
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, το δεκατριάχρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε νεκρό από συγγενικό της πρόσωπο που μετέβη στο δωμάτιο της για να την ξυπνήσει, ώστε να πάει στο σχολείο. Ωστόσο, η άτυχη δεκατριάχρονη δεν ανταποκρινόταν και αμέσως ο πατέρας της κάλεσε ασθενοφόρο.
 
Ακολούθως, ο πατέρας, αστυνομικός στο επάγγελμα, ξεκίνησε για να μεταφέρει την κορούλα του στο Νοσοκομείο, μέχρι που συνάντησε το ασθενοφόρο στα μισά του δρόμου και την παρέδωσε στο πλήρωμα.
 
Ωστόσο, όταν το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, παρά τις προσπάθειες των ιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, απεβίωσε, βυθίζοντας σε βαθύ πένθος την οικογένεια της.
 
Σημειώνεται πως ο χαροκαμένος πατέρας της δεκατριάχρονης, τον περασμένο Ιούλιο, στο Όμοδος, έσωσε επτάχρονο παιδάκι που κινδύνευσε να πνιγεί.
 
Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη στις 14 Ιουλίου 2019, όταν οικογένεια με τα δύο ανήλικα τους παιδιά βρίσκονταν σε εστιατόριο στο Όμοδος για φαγητό. Σε κάποια στιγμή το επτάχρονο κοριτσάκι της οικογένειας, άρχισε να μην αναπνέει, λόγω κατάποσης φαγητού.
 
Αμέσως ο λοχίας της Αστυνομίας, ο οποίος ήταν εκτός καθήκοντος στο ίδιο εστιατόριο με την οικογένεια του, άκουσε τις φωνές των γονιών και προσέτρεξε για βοήθεια. Άμεσα το μέλος της Αστυνομίας, προέβη σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες Πρώτων Βοηθειών για διάνοιξη της αεροφόρου οδού.
 
Με την πάροδο ενός λεπτού περίπου και τις ενδεδειγμένες ενέργειες του λοχία, το παιδάκι, το οποίο όπως φαίνεται είχε υποστεί πνιγμονή (απόφραξη τραχείας) από την κατάποση φαγητού, επανέφερε τις αισθήσεις του. 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας