Πέμπτη 23 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Το τελευταίο αντίο στο τελευταίο θύμα του Μεταξά-«Τα εγγόνια μου την ψάχνουν»

  05/09/2019 19:39
Το τελευταίο αντίο στο τελευταίο θύμα του Μεταξά-«Τα εγγόνια μου την ψάχνουν»

Το τελευταίο αντίο στο τελευταίο θύμα του Μεταξά-«Τα εγγόνια μου την ψάχνουν»

  05/09/2019 19:39
Τελευταίο αντίο. Περισσότερο από ένα χρόνο μετά τη δολοφονία της. Μήνες μετά τον εντοπισμό της σορού της…
 
Η Άριαν Λοζάνο, το τελευταίο θύμα του κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά, οδηγείται στην τελευταία της κατοικία. Τραγικός επίλογος σε μια τραγική ιστορία…
 
Η 28χρονη από τις Φιλιππίνες, που δολοφονήθηκε στις 23 Ιουλίου του 2018 στο πατάρι της οικίας του «Ορέστη» και στην οποία ανήκε το δεύτερο πτώμα που εντοπίστηκε στο φρεάτιο του θανάτου στο Μιτσερό, κηδεύτηκε σήμερα το απόγευμα. Ο στυγερός δολοφόνος την έπνιξε, ενώ βρίσκονταν σε σεξουαλική επαφή.  
 
Υπενθυμίζεται ότι η Άριαν εργαζόταν στην οικία της πρώην βοηθού Αστυνομίας Μαριάννας Φραντζή και όταν η εργοδότριά της κατήγγειλε την εξαφάνισή της, υποτίθεται ότι διερευνήθηκε και έκλεισε ως «μη αστυνομικής φύσεως» υπόθεση. Τελικά βρισκόταν δολοφονημένη στο φρεάτιο του μεταλλείου και στο επίκεντρο μίας από τις μεγαλύτερες αστυνομικές υποθέσεις που απασχόλησαν ποτέ την Κύπρο…
 
Στο σπίτι των εργοδοτών της, πάντως, συνεχίζουν να την αναζητούν. Στον συγκινητικό επικήδειο που εκφώνησε ο εργοδότης της, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι τα εγγόνια του ακόμη την ψάχνουν. «Κάθε πρωί με ρωτούν ‘παππού, πού είναι;’ Και τους λέω ψέματα», είπε. Πρόσθεσε πως η Άριαν ήταν άτυχη που συνάντησε έναν τέτοιο εγκληματία και ευχήθηκε να αναπαυθεί εν ειρήνη.
 
Στην κηδεία παρέστησαν μέλη της κοινότητας των Φιλιππίνων, φίλοι της Άριαν, εκ μέρους της Κυβέρνησης η Επίτροπος Ισότητας των Φύλων Ιωσηφίνα Αντωνίου, η βουλευτής του ΑΚΕΛ Σκεύη Κουκουμά και η Αναπληρωτής Πρόεδρος των Οικολόγων Έφη Ξάνθου.
 
Λίγοι φίλοι, λίγοι γνωστοί, λίγα λουλούδια. Πολλά ακόμα τα γιατί…
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας