Τρίτη 11 Αυγ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συντετριμμένος ο αδελφός της 26χρονης Ιόλης-«Με πήρε ο πατέρας μου…»

  05/09/2019 14:24
Συντετριμμένος ο αδελφός της 26χρονης Ιόλης-«Με πήρε ο πατέρας μου…»

Συντετριμμένος ο αδελφός της 26χρονης Ιόλης-«Με πήρε ο πατέρας μου…»

  05/09/2019 14:24
Σοκαρισμένος είναι ο αδελφός της 26χρονης από τα Λατσιά, Ιόλης Χατζηλύρα, που διέμενε στην Αυστραλία εδώ και μερικά χρόνια, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε πάρκο στην Brisbane.
 

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Brisbane Times, ο Αλέξανδρος-Μιχαήλ Χατζηλύρας ανέφερε πως είχε να δει την αδελφή του από το 2016, όταν αυτή επέστρεψε στην Αυστραλία με τον πατέρα τους.

«Ο πατέρας μου, μου τηλεφώνησε χθες και μου είπε πως αστυνομικοί τον επισκέφθηκαν τα μεσάνυχτα. Μου είπε να μην αναφέρω τίποτα στα αδέλφια μου. Μου είπε “μην πεις τίποτα σε κανένα”. Ήμουν ο πρώτος που το έμαθε επειδή είμαι ο μεγαλύτερος, αλλά τώρα είμαι σίγουρος πως το ξέρουν και οι άλλοι», περιέγραψε ο αδελφός της 26χρονης, προσθέτοντας πως «βγήκα έξω, δεν ήθελα να ήμουν μόνος».

Ο κ. Χατζηλύρας πρόσθεσε πως η Αστυνομία βρίσκεται σε επαφή με τον πατέρα του, ενώ τόνισε πως δεν είχε καθημερινή επαφή με την αδελφή του, καθώς η ίδια κρατούσε αποστάσεις.
«Αν είχα την ευκαιρία να της μιλήσω, θα της έλεγα αυτό που της έλεγα πάντα. Να προσέχει. Ήταν μεγαλόψυχη. Η τελευταία φορά που της μίλησα ήταν την περασμένη εβδομάδα, όταν μου είπε πως ήθελε να επιστρέψει στην Κύπρο».

Ο αδελφός της άτυχης νεαρής σημείωσε πως δεν θέλει να εστιάσει στα αρνητικά, αλλά να κρατήσει τις όμορφες αναμνήσεις.

«Αν την πείραζες, αν την ενοχλούσε κάτι που έκανες, εκείνη θα σε συγχωρούσε τόσο εύκολα. Αγαπούσε τα κοσμήματα, το make-up, όλα αυτά τα γυναικεία πράγματα. Είχε τόσο πολύ ταλέντο».
Η Χατζηλύρα ζούσε στα προάστια της πόλης Brisbane και ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας. Γεννήθηκε στην Κύπρο, από γονείς Ελληνοκύπριους. Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο πριν από μερικά χρόνια και οι συγγενείς της ζούνε στην Κύπρο.

Διερευνούν δολοφονία σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η άτυχη Ιόλη Χατζηλύρα εντοπίστηκε σχεδόν γυμνή, γεμάτο αίματα και μώλωπες, ενώ διερευνάται κατά πόσο πριν τη δολοφονία βιάστηκε από τον δράστη ή τους δράστες.

Η σορός της 26χρονης εντοπίστηκε από δημοτικούς υπαλλήλους που καθάριζαν το πάρκο και αμέσως σήμαναν συναγερμό στην Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες.
Η 26χρονη εντοπίστηκε δίπλα από γραμμές του τρένου, ενώ όπως μεταδίδεται, το γεγονός πως η σορός της νεαρής εντοπίστηκε μέσα σε θάμνους, τους οδήγησε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για άγριο φονικό.  Επίσης, δίπλα από τη σορό της, εντοπίστηκαν κάποια σκίτσα της, αφού ήταν ζωγράφος, ενώ φαίνεται να κλάπηκαν κάποια προσωπικά της αντικείμενα. 

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό αξιωματούχο, Tim Trezise, «στο κορμί της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκαν αρκετοί μώλωπες, ενώ κάποια από τα ρούχα της αφαιρέθηκαν. Οι Αρχές εξετάζουν τους λόγους που η νεαρή βρισκόταν στο πάρκο, ενώ 24 ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή, η 26χρονη βρισκόταν στο Spring Hill».

Όπως ανέφερε, «η κοπέλα δολοφονήθηκε στον τόπο που εντοπίστηκε. Παραμένει μυστήριο τι έγινε στην Ιόλη και όλα τα σενάρια είναι πιθανά», προσθέτοντας πως η Αστυνομία δεν γνωρίζει πως η 26χρονη βρέθηκε στο πάρκο, ούτε από ποιους.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας