Τρίτη 21 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Γυμνή, με μώλωπες και αίματα η 26χρονη Κύπρια που βρέθηκε νεκρή στην Αυστραλία

  05/09/2019 11:08
Γυμνή, με μώλωπες και αίματα η 26χρονη Κύπρια που βρέθηκε νεκρή στην Αυστραλία

Γυμνή, με μώλωπες και αίματα η 26χρονη Κύπρια που βρέθηκε νεκρή στην Αυστραλία

  05/09/2019 11:08

Όλα δείχνουν άγριο φονικό πίσω το θάνατο της 26χρονης Κύπριας που διέμενε στην Αυστραλία, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε πάρκο της πόλης Brisbane.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρή 26χρονη Κύπρια στην Αυστραλία-Τα στοιχεία που δείχνουν άγρια δολοφονία

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, η άτυχη Ιόλη Χατζηλύρα από τη Λευκωσία, εντοπίστηκε σχεδόν γυμνή, γεμάτο αίματα και μώλωπες, ενώ διερευνάται κατά πόσο πριν τη δολοφονία βιάστηκε από τον δράστη ή τους δράστες.

Η σορός της 26χρονης εντοπίστηκε από δημοτικούς υπαλλήλους που καθάριζαν το πάρκο και αμέσως σήμαναν συναγερμό στην Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στη σκηνή και άρχισαν έρευνες.

Η 26χρονη εντοπίστηκε δίπλα από γραμμές του τρένου, ενώ όπως μεταδίδεται, το γεγονός πως η σορός της νεαρής εντοπίστηκε μέσα σε θάμνους, τους οδήγησε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για άγριο φονικό.  Επίσης, δίπλα από τη σορό της, εντοπίστηκαν κάποια σκίτσα της, αφού ήταν ζωγράφος, ενώ φαίνεται να κλάπηκαν κάποια προσωπικά της αντικείμενα.  

Η Χατζηλύρα ζούσε στα προάστια της πόλης Brisbane και ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Γεννήθηκε στην Κύπρο, καθώς η μητέρα της είναι Ελληνοκύπρια και ο πατέρας της Αυστραλός. Η μητέρα της πέθανε από καρκίνο πριν από μερικά χρόνια και οι συγγενείς της ζούνε στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό αξιωματούχο, Tim Trezise, «στο κορμί της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκαν αρκετοί μώλωπες, ενώ κάποια από τα ρούχα της αφαιρέθηκαν. Οι Αρχές εξετάζουν τους λόγους που η νεαρή βρισκόταν στο πάρκο, ενώ 24 ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή, η 26χρονη βρισκόταν στο Spring Hill».

Όπως ανέφερε, «η κοπέλα δολοφονήθηκε στον τόπο που εντοπίστηκε. Παραμένει μυστήριο τι έγινε στην Ιόλη και όλα τα σενάρια είναι πιθανά», προσθέτοντας πως η Αστυνομία δεν γνωρίζει πως η 26χρονη βρέθηκε στο πάρκο, ούτε από ποιους.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας