Η μάνα που το έφερε στη ζωή, η μάνα που του στέρησε τη ζωή…

Παγωμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις γύρω από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθητε χθες το μεσημέρι στο Γέρι, όπου μητέρα μαχαίρωσε και σκότωσε το δωδεκάχρονο αγγελούδι της.
 
Πριν η Κύπρος συνέλθει από την φονική πυρκαγιά στο εργοστάσιο στο Στρόβολο, έπειτα από την οποία σκοτώθηκε ένας εργάτης, λίγες ώρες αργότερα, μια μάνα έκανε το αδιανόητο. Στέρησε με το πιο φρικτό τρόπο τη ζωή, στο ίδιο της το παιδί… Ένα παιδί γεμάτο όνειρα που σε λίγες μέρες ετοιμαζόταν να επιστρέψει στο σχολείο…
Το άγριο φονικό εκτυλίχθηκε γύρω στις δύο το μεσημέρι στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Γέρι, με το σύζυγο της παιδοκτόνου να έρχεται πρώτος αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο έγκλημα.

Συγκεκριμένα ο 52χρονος αστυνομικός είχε μεταβεί στην οικία του, η οποία ωστόσο ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να εισέλθει.

Ο 52χρονος θεώρησε ότι η γυναίκα και το παιδί κοιμόντουσαν και αποχώρησε, ενώ όταν επέστρεψε  αργότερα και αντιλήφθηκε ότι η πόρτα παρέμενε κλειδωμένη, τότε προσπάθησε να μπει μέσα από το παράθυρο.

Το δωδεκάχρονο αγοράκι εντοπίστηκε να κείτεται νεκρό στο κρεβάτι του, ενώ η μητέρα βρισκόταν αιμόφυρτη, τραυματισμένη και σε λίμνη αίματος, στο χολ του διαμερίσματος.  Ωστόσο το ερώτημα εάν η παιδοκτόνος σκότωσε το αγοράκι ενώ κοιμόταν ή εάν το είχε μεταφέρει στο κρεβάτι του μετά τη δολοφονία, θα απαντηθεί κατά τη νενομισμένη νεκροτομή θα διενεργηθεί σήμερα επί της σορού του.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις επί της σορού του δωδεκάχρονου αγοριού, προκύπτουν φρικιαστικά ευρήματα που δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους, αφού μοιραία φαίνεται να απέβη η μαχαιριά που δέχθηκε στο λαιμό. Επίσης το παιδάκι φέρει τραύμα και στο στήθος.

Η παιδοκτόνος, που προσπάθησε να θέσει τέρμα στη ζωή της, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, καθώς είχε διάφορα τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος της, με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται εκτός κινδύνου.

Μάλιστα, η 40χρονη από το Καζακστάν, εναντίον της οποίας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, παραδέχθηκε στις Αρχές τη διάπραξη του εγκλήματος, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 40χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας και παρακολουθείτο από διάφορους γιατρούς.

Οι ανακριτές της υπόθεσης λαμβάνουν καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, ενώ η 40χρονη, αφότου εξέλθει από το νοσοκομείο, αναμένεται να παραπεμφθεί σε δίκη και να βρεθεί αντιμέτωπη με ισόβια κάθειρξη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος
Διατάχθηκαν επιχειρήσεις αυξημένων ελέγχων για τις λαμπρατζιές-Έκκληση σε γονείς για να λάβουν μέτρα
Κακοποιούσε σεξουαλικά τις ανήλικες και τους έλεγε είναι αναγκαίο-Η ετυμηγορία του Κακουργιοδικείου για τον προπονητή
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον