Φόνος εκ προμελέτης πίσω από την τραγωδία-Ομολόγησε το φρικτό έγκλημα η μάνα

Φόνο εκ προμελέτης σε βάρος του 12χρονου παιδιού με δράστη την ίδια του την μητέρα διερευνούν οι Αρχές, έπειτα από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίς το απόγευμα στο Γέρι.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Συγκλονισμός από την οικογενειακή τραγωδία στο Γέρι-Ο χαροκαμένος πατριός εντόπισε νεκρό το 12χρονο παιδί του
 
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτο Σιάηλο, το 12χρονο αγοράκι εντοπίστηκε να κείτεται νεκρό στο κρεβάτι του, ενώ η μητέρα βρισκόταν αιμόφυρτη, τραυματισμένη και σε λίμνη αίματος στο χολ του διαμερίσματος.
Η Αστυνομία, φαίνεται να στήνει το παζλ της υπόθεσης, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι η 40χρονη από το Καζακστάν, αντιμετώπιζε σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας και παρακολουθείτο από διάφορους γιατρούς.
 
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις επί της σορού του 12χρονου αγοριού, προκύπτουν φρικιαστικά ευρήματα που δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους, αφού μοιραία φαίνεται να απέβη η μαχαιριά στο λαιμό. Επίσης το παιδάκι φέρει τραύμα και στο στήθος.
Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν σκότωσε το παιδάκι ενώ κοιμόταν ή εάν το είχε μεταφερθεί στο κρεβάτι του, μετά τη δολοφονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Οικογενειακή τραγωδία-Μητέρα σκότωσε το παιδί της

Από την άλλη, σύμφωνα με την Αστυνομία, η μητέρα επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή της και από τα ιατροδικαστικά ευρήματα, διαπιστώθηκε ότι έφερε διάφορες μαχαιριές σε διάφορα μέρη του σώματός της. Την ίδια ώρα η μητέρα φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη του εγκλήματος. 
Η μητέρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, ενώ εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.
 
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ενώ σε ότι αφορά τη 40χρονη μητέρα αναμένεται να συλληφθεί από τις Αρχές.
Ως εκ τούτου, εάν η μητέρα είναι σε θέση να παρακολουθήσει ακροαματική διαδικασία, τότε αύριο στο Νοσοκομείο αναμένεται να διεξαχθεί η διαδικασία για έκδοση διατάγματος κράτησής της.
 
Επίσης πιθανόν αύριο, αναμένεται να διενεργηθεί και η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 12χρονου αγοριού που έμελλε να φύγει τόσο νωρίς από τα χέρια της μητέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Τραύμα στον λαιμό φέρει το 12χρονο αγγελούδι-Εκτός κινδύνου η μητέρα

Πρώτος με το στυγερό έγκλημα ήρθε αντιμέτωπος ο 52χρονος σύζυγος και πατριός του 12χρονου αγοριού, ο οποίος είναι αστυνομικός.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Τραγική φιγούρα ο αστυνομικός σύζυγος της παιδοκτόνου-Νόμιζε ότι κοιμόταν η σύζυγος και το παιδί
 
Συγκεκριμένα ο 52χρονος είχε μεταβεί στην οικία του, η οποία ωστόσο ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να εισέλθει.
Ο 52χρονος θεώρησε ότι η γυναίκα και το παιδί κοιμόντουσαν και αποχώρησε, ενώ όταν επέστρεψε λίγο αργότερα και αντιλήφθηκε ότι η πόρτα παρέμενε κλειδωμένη, τότε προσπάθησε να μπει μέσα από το παράθυρο. Στη συνέχεια, ο αστυνομικός εντόπισε τόσο τη σύζυγό του, όσο και το 12χρονο αγοράκι σε λίμνη αίματος και σήμανε αμέσως συναγερμό στις Αρχές.

Δειτε Επισης

Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ενστάσεις κατά υποψηφίου δημάρχου στην Επαρχία Λεμεσού-Ανακηρύσσονται από σήμερα 13 αντιδημάρχοι
Στο 8% το ποσοστό αδήλωτης εργασίας με κόστος δέκα εκ.-Αποφασίστηκε σειρά μέτρων από την Κυβέρνηση
«Τιμούμε αυτούς που έμειναν στις επάλξεις και θυσιάστηκαν για να περισώσουν την εθνική αξιοπρέπεια»
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο των Ευρωεκλογών-Το μέγεθος, το χρώμα και η σειρά των υποψηφίων (pics)
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα για αναστολή ποινής στον 82χρονο-Διαφώνησε ο πρόεδρος του Εφετείου
Ένοχος ο αστυνομικός για το θάνατο του 22χρονου Ιάσονα-Του επιβλήθηκε ποινή τριών ετών
Η πρώτη αντίδραση Οδυσσέα στο αίτημα για παύση-«Από σήμερα θα μιλούν οι μάρτυρες, τα στοιχεία και τα έγγραφα»