Και τρίτη τραγωδία μέσα σε λίγες ώρες… Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που έπεσε στο γκρεμό

Ακόμη μια ασύλληπτη τραγωδία, η τρίτη μέσα σε λίγες ώρες, σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Λάνειας της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 71χρονος Kώστας Πέτρου Γαρπόζης έχασε τη ζωή του, όταν το όχημά του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε σε γκρεμό, βάθους 50 μέτρων. Στο αυτοκίνητο μαζί με τον άτυχο άνδρα βρισκόταν και η γυναίκα του, 80 ετών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΕΚΤΑΚΤΟ: Και τρίτο σοβαρό τροχαίο μέσα σε λίγες ώρες… Όχημα έπεσε σε γκρεμό στη Λεμεσό
 

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς επίσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για ανάσυρση των δύο προσώπων, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Εκεί, δυστυχώς, οι επί καθήκοντι ιατροί επιβεβαίωσαν το θάνατο του άτυχου 71χρονου.
 


Σε δηλώσεις του, ο Γιαννάκης Γεωργίου, Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου, ανέφερε πως γύρω στις 3:45, ζεύγος ηλικιωμένων, ενώ οδηγούσαν στο δρόμο, ο οδηγός του οχήματος απώλεσε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο έπεσε σε χαράδρα 50 μέτρων περίπου.

«Για τον απεγκλωβισμό των δύο τραυματισμένων χρειάστηκε η βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, θα πρέπει να εξασφαλίσουμε γραπτή μαρτυρία και κάνουμε έκκληση όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει να σπεύσει στον πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ή στην τροχαία Αρχηγείου».
 
Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο ο οδηγός να έσβησε από παθολογικά αίτια, ο κ. Γεωργίου ανέφερε πως είναι κάτι που θα διαφανεί από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του θύματος.
 
Όσο αφορά το γεγνός πως πρόκειται για το τρίτο θανατηφόρο που σημειώνεται σε λιγότερο απο 24 ώρες, ο κ. Γεωργίου ανέφερε πως «μας προβληματίζει όλους το γεγονός ότι είναι το τρίτο θανατηφόρο και θα πρέπει να προβληματίσει και όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου, γιατί δεν είναι κάτι που απασχολεί μόνο την Αστυνομία. Η Αστυνομία καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, ειδικά το τελευταίο δεκαπενθήμερο που ο κόσμος έβγαινε έξω. Πρέπει να δημιουργηθεί μια οδική συνείδηση, μια κουλτούρα, πρέπει να οδηγούμε υπομονετικά, αμυντικά και να λαμβάνουμε όλοι τα μέτρα μας. Δυστυχώς αυτό δεν συμβαίνει».
 
Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Το τρίτο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες…
Το νέο θανατηφόρο είναι το τρίτο που σημειώνεται μέσα σε λίγες ώρες, έπειτα από τα θανατηφόρα δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε Λεμεσό και Λευκωσία, το βράδυ του Σαββάτου.

Από τα θανατηφόρα δυστυχήματα έχασαν τη ζωή τους ένας 75χρονος και ένας 24χρονος, ενώ σε καταστολή νοσηλεύεται, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Άριστος Αριστείδου, που ενεπλάκη στο δυστύχημα στη Λεμεσό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στο «ακροατήριο» το Προεδρικό για την αίτηση παύσης του Ελεγκτή-Ξεκαθαρίζει πως δεν θα εμπλακεί
Πάσχει η διαχείριση των Κοινοτήτων-Σαθρά φαινόμενα εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία