Κυριακή 12 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Λήφθηκαν καταθέσεις από το ιατρικό προσωπικό και τους φίλους του άτυχου 22χρονου

  24/08/2019 12:30
Λήφθηκαν καταθέσεις από το ιατρικό προσωπικό και τους φίλους του άτυχου 22χρονου

Λήφθηκαν καταθέσεις από το ιατρικό προσωπικό και τους φίλους του άτυχου 22χρονου

  24/08/2019 12:30
Εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων, από τα δείγματα που λήφθηκαν κατά τη διάρκεια της νεκροτομής επί της σορού του 22χρονου, που έσβησε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, την περασμένη Τετάρτη, βρίσκονται οι Αρχές.
 
 
Μετά την ενημέρωση που έτυχε η Αστυνομία για το θάνατο του 22χρονου οι ανακριτές της υπόθεσης έδρασαν άμεσα θέτοντας στο μικροσκόπιο της συνάντηση που είχε ο άτυχος 22χρονος με φίλους του, στην καντίνα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λίγες μέρες μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στο διάφραγμα της μύτης.
 
Η Αστυνομία εξέτασε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και αφού εντόπισε τα πρόσωπα που συναντήθηκε ο 22χρονος, τα κάλεσε για κατάθεση, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε εναντίον τους, όπως επίσης για κατάθεση κλήθηκαν και μέλη του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου.
 
Τα όσα ισχυρίζονται όλοι οι εμπλεκόμενοι, αξιολογούνται από τις Αρχές, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει οποιαδήποτε μαρτυρία ή στοιχείο ενώπιον της Αστυνομίας που να την οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα.
 
Ως εκ τούτου, ο θάνατος του νεαρού παραμένει μυστήριο, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος 22χρονος είχε εισαχθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για εγχείρηση στις 14 Αυγούστου και στην οποία υποβλήθηκε δύο μέρες αργότερα.
 
Μετά την εγχείρηση, ο άτυχος 22χρονος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
 
Τελικά, ο νεαρός έφυγε το βράδυ της Τετάρτης από τη ζωή, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου.
 
Τη νεκροτομή επί της σορού του, διενήργησε ο Ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, στην παρουσία του Μάριου Ματσάκη εκ μέρους της οικογένειας.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας