Πώς έφθασε στο διαμέρισμά του ο 44χρονος Πολωνός-Παραπέμφθηκε σε δίκη

Τη δικαιοσύνη θα έχει να αντιμετωπίσει ο 44χρονος Πολωνός, ο οποίος εντοπίστηκε χθες σε κατάσταση μέθης στο διαμέρισμα του, κι ενώ γίνονταν έρευνες για εντοπισμό, αφότου πήγε για κολύμπι στη θαλάσσια περιοχή της Επίχωσης Λεμεσού και εξαφανίστηκε. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Έστησαν γιγαντιαία επιχείρηση για εντοπισμό του και αυτός... ήταν σε οικία

Εναντίον του 44χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για υπόθεση βίας κατά της συζύγου του και εναντίον του καταχωρήθηκε σήμερα υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της βίας στην οικογένεια, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, μαχαιροφορίας και μεταφοράς επιθετικού οργάνου.
 
Ο ίδιος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του μέχρι τις 30 Αυγούστου, ημερομηνία που ορίστηκε η έναρξη της δίκης του από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.
 
Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ της Τρίτης, ο 44χρονος φόρεσε τα πέδιλα του και βούτηξε στη θάλασσα, αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με συμπατριώτη του, ο οποίος κατήγγειλε την εξαφάνιση του.
 
Για τον εντοπισμό του κινητοποιήθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, από στεριά, θάλασσα και αέρα, υπό το Συντονισμό του ΚΣΕΔ και του ΤΑΕ Λεμεσού, ενώ είχε ενεργοποιηθεί και το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας - Διάσωσης "Νέαρχος".
 
Σύμφωνα με τα όσα φέρεται ν` ανέφερε στους ανακριτές, είχε κολυμπήσει για περίπου δυο ώρες και βγήκε στη ξηρά, όπου διανυκτέρευσε στην παραλία, ενώ αφού περιπλανήθηκε στην περιοχή και κατανάλωσε κι άλλες ποσότητες αλκοόλ, επέστρεψε χθες στο διαμέρισμα του, στο οποίο εισήλθε κατεβαίνοντας από την ταράτσα στη βεράντα. Εντοπίστηκε να κοιμάται σε κατάσταση μέθης από αστυνομικούς.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Θετική εξέλιξη θεωρεί ο Πρόεδρος τη συνάντηση Γκουτέρες-Ταταρ
Ενδιάμεση απόφαση Εφετείου απορρίπτει αίτηση σε υπόθεση τ/κ περιουσίας
Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή καλωδίων της ΑΗΚ αξίας 2.800 ευρώ
Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων