Xτενίζουν τη θαλάσσια περιοχή του Μόλου, αγωνία για την εξαφάνιση του λουόμενου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λεμεσό, για τον εντοπισμό του 44χρονου, η τύχη του οποίου αγνοείται από χθες βράδυ, αφότου βούτηξε στη θάλασσα και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.
 
Μέλη της Αστυνομίας και της Λιμενικής, έχουν επαναρχίσει και επεκτείνει τις έρευνες τους στη θαλάσσια περιοχή του Μόλου, χτενίζοντας σπιθαμή προς σπιθαμή τη θάλασσα, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του 44χρονου από την Πολωνία.
Στις έρευνές συνδράμουν πέρα από την Αστυνομία, εθελοντές μέλη της Πολιτικής Άμυνας, εθελοντές δύτες, ελικόπτερο της ΜΑΕΠ, καθώς και πολίτες.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία ο 44χρονος που αγνοείται είναι ο Grzegorz Pawelczyk, ο οποίος είναι λεπτής σωματικής διάπλασης, φαλακρός και ύψους 170-1,75.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη, «γύρω στις 19:00 χθες βράδυ ο 44χρονος είχε έρθει εδώ στο Μόλο με ομοεθνή του για να καταναλώσουν μπύρες. Γύρω στις 22:00 ο 44χρονος φόρεσε τα πέδιλα του και μπήκε από τους βράχους στη θάλασσα για να κολυμπήσει και έκτοτε δεν επέστρεψε».
Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης και συγκεκριμένα γύρω στις 23:30, ο 38χρονος ανέφερε το γεγονός της Αστυνομίας.
 
«Από εκείνη τη στιγμή, στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Έχει ενημερωθεί το ΚΣΕΔ, το οποίο συντονίζει τα μέσα που πλέουν στη θάλασσα καθώς και τους δύτες. Μαζί με τη Λιμενική Αστυνομία επιχείρησαν μέχρι τις 2:30 τα ξημερώματα για τον εντοπισμό του, διακόπηκε λόγω του σκότους και επανήρχισε με το πρώτο φως της ημέρας. Αυτή τη στιγμή δια ξηράς το συντονισμό έχει το ΤΑΕ Λεμεσού».
Όπως εξήγησε, έγιναν έρευνες και στην οικία του 44χρονου χωρίς να εντοπιστεί, ωστόσο οι συγκεκριμένες έρευνες θα συνεχιστούν.

Δειτε Επισης

Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Κάθειρξη 10 ετών σε 67χρονο για βιασμό 61χρονης-Την κτύπησε και την κακοποίησε
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ