Κυριακή 26 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Xτενίζουν τη θαλάσσια περιοχή του Μόλου, αγωνία για την εξαφάνιση του λουόμενου

  21/08/2019 09:09
Xτενίζουν τη θαλάσσια περιοχή του Μόλου, αγωνία για την εξαφάνιση του λουόμενου

Xτενίζουν τη θαλάσσια περιοχή του Μόλου, αγωνία για την εξαφάνιση του λουόμενου

  21/08/2019 09:09
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λεμεσό, για τον εντοπισμό του 44χρονου, η τύχη του οποίου αγνοείται από χθες βράδυ, αφότου βούτηξε στη θάλασσα και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.
 
Μέλη της Αστυνομίας και της Λιμενικής, έχουν επαναρχίσει και επεκτείνει τις έρευνες τους στη θαλάσσια περιοχή του Μόλου, χτενίζοντας σπιθαμή προς σπιθαμή τη θάλασσα, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του 44χρονου από την Πολωνία.
Στις έρευνές συνδράμουν πέρα από την Αστυνομία, εθελοντές μέλη της Πολιτικής Άμυνας, εθελοντές δύτες, ελικόπτερο της ΜΑΕΠ, καθώς και πολίτες.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία ο 44χρονος που αγνοείται είναι ο Grzegorz Pawelczyk, ο οποίος είναι λεπτής σωματικής διάπλασης, φαλακρός και ύψους 170-1,75.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη, «γύρω στις 19:00 χθες βράδυ ο 44χρονος είχε έρθει εδώ στο Μόλο με ομοεθνή του για να καταναλώσουν μπύρες. Γύρω στις 22:00 ο 44χρονος φόρεσε τα πέδιλα του και μπήκε από τους βράχους στη θάλασσα για να κολυμπήσει και έκτοτε δεν επέστρεψε».
Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης και συγκεκριμένα γύρω στις 23:30, ο 38χρονος ανέφερε το γεγονός της Αστυνομίας.
 
«Από εκείνη τη στιγμή, στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Έχει ενημερωθεί το ΚΣΕΔ, το οποίο συντονίζει τα μέσα που πλέουν στη θάλασσα καθώς και τους δύτες. Μαζί με τη Λιμενική Αστυνομία επιχείρησαν μέχρι τις 2:30 τα ξημερώματα για τον εντοπισμό του, διακόπηκε λόγω του σκότους και επανήρχισε με το πρώτο φως της ημέρας. Αυτή τη στιγμή δια ξηράς το συντονισμό έχει το ΤΑΕ Λεμεσού».
Όπως εξήγησε, έγιναν έρευνες και στην οικία του 44χρονου χωρίς να εντοπιστεί, ωστόσο οι συγκεκριμένες έρευνες θα συνεχιστούν.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας