Θρίλερ με λουόμενο σε θάλασσα της Λεμεσού-Ολονύχτιες έρευνες, αγνοείται η τύχη του

Ολονύχτιο θρίλερ εκτυλίχθηκε στη θάλασσα της Λεμεσού, μετά την εξαφάνιση 44χρονου, ο οποίος μπήκε στα νερά για να κολυμπήσει, ωστόσο έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος από την Πολωνία βούτηξε χθες βράδυ στη θάλασσα στην περιοχή του Μώλου για να κολυμπήσει, ωστόσο όσο η ώρα περνούσε και δεν επέστρεφε, οι φίλοι του άρχισαν να ανησυχούν.
 
Γύρω στις 23:30, οι φίλοι του 44χρονου κάλεσαν τις Αρχές, μέλη των οποίων έσπευσαν στο σημείο για να τον εντοπίσουν.
 
Παρά τις ολονύχτιες έρευνες που διεξήχθησαν από μέλη της Αστυνομίας και της Λιμενικής, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του 44χρονου, ο οποίος παραμένει μέχρι στιγμής εξαφανισμένος, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας, μέλη της Αστυνομίας και της Λιμενικής, επανήρχισαν τις εξετάσεις σε μια προσπάθεια για εντοπισμό του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε απουσίες παιδιών ο Πρόεδρος-«Πρακτικά ανέφικτη η ρύθμιση»
Επιβεβαιώνει ότι ενημερώθηκε για τις κόντρες η Αστυνομία-Εκατοντάδες καταγγελίες στο δρόμο που έσβησε ο Κυριάκος
Συνελήφθη μητέρα για παιδική πορνογραφία στην Ελλάδα-Πωλούσε φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης κόρης της
Στο εδώλιο ο «Άλλος Άνθρωπος» και οι συγγενείς του-Παραπομπή Πολυχρονόπουλου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Συνεχίζει τη μάχη για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης η ΑΗΚ-Χωρίς ρεύμα μόνο η Κισόυσα
Αναγνωρίζει το παλαιστινιακό κράτος εκτός αν το Ισραήλ συμφωνήσει σε κατάπαυση πυρός η Βρετανία
Νέα τοποθέτηση από Άλμα στον απόηχο των αντιδράσεων για τη φονική πυρκαγιά
Κατήγγειλε παρεμβάσεις της Τουρκίας στις «εκλογές» του 2020 ο Ακιντζί-Αντέδρασε ο Τατάρ
Συγκινεί η μητέρα της Κυριακής Γρίβα-«Δικαιώθηκε η ψυχή της, θα βγαίνω μπροστά για όσες γυναίκες με χρειάζονται»
Ασταμάτητο το κύμα αλληλεγγύης στις πυρόπληκτες περιοχές-Στήριξη από πανεπιστήμια, Τράπεζα Κύπρου και ΟΕΛΜΕΚ