Σάββατο 26 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Τι έδειξε η νεκροτομή για το θάνατου του άτυχου Σάββα

  20/08/2019 12:52
Τι έδειξε η νεκροτομή για το θάνατου του άτυχου Σάββα

Τι έδειξε η νεκροτομή για το θάνατου του άτυχου Σάββα

  20/08/2019 12:52
Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Σάββα Κωνσταντίνου, που έχασε τη ζωή του, χθες βράδυ, σε τροχαίο δυσττύχημα που σημειώθηκε στο δρόμο Παλαιχωρίου-Αγρού.
 
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, διαφάνηκε ότι ο θάνατος του 40χρονου επήλθε από πολυτραυματισμό, συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος.
 
Όπως φαίνεται από τα γεγονότα της υπόθεσης, ο άτυχος Σάββας, είχε μεταβεί στα ορεινά με φίλους του, για να εξορμήσουν με τις μοτοσικλέτες τους, ωστόσο κατά την επιστροφή τους, ο χάρος του έστησε καρτέρι στο δρόμο Παλαιχωρίου, λίγο πριν τον Αγρό.
Σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άτυχος Σάββας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει βίαια στα προστατευτικά κιγκλιδώματα όπου και ακινητοποιήθηκε.
 
Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.
 
Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για το δυστύχημα, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, ή τη Γραμμή του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.
Από τις εξετάσεις που έγιναν, όπως φαίνεται ο 40χρονος έφερε προστατευτικό κράνος, ωστόσο ούτε αυτό δεν μπόρεσε να αποτρέψει το θάνατο του.
 
Ο άτυχος Σάββας από την Ξυλοτύμπου, καταλείπει δύο ανήλικα παιδιά, ενώ υπηρετούσε ως αστυνομικός των Βρετανικών Βάσεων.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας