Πέμπτη 21 Νοε, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Πλημμύρησαν υποστατικά και εγκλωβίστηκαν οδηγοί από τις έντονες βροχοπτώσεις (pics&vid)

  19/08/2019 16:41
Πλημμύρησαν υποστατικά και εγκλωβίστηκαν οδηγοί από τις έντονες βροχοπτώσεις (pics&vid)

Πλημμύρησαν υποστατικά και εγκλωβίστηκαν οδηγοί από τις έντονες βροχοπτώσεις (pics&vid)

  19/08/2019 16:41
Προβλήματα στο οδικό δίκτυο, καθώς και στην ηλεκτροδότηση, προκάλεσαν οι καλοκαιρινές βροχές που πέφτουν εδώ και μερικές ώρες σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.
 
Λόγω των βροχοπτώσεων, η Αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, να κρατούν αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.
 
Εξαιτίας της συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα, είχε κλείσει η οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Κοκκινοτριμιθιά, καθώς και η οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Παλιομέτοχο, η οποία επηρεάστηκε από την λάσπη. 
 
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε δύο κλήσεις για αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υπόγεια κατοικιών στην Κοκκινοτριμιθιά, μία για άντληση από την πλατεία του χωριού Παλιομετόχου και δύο ρυμουλκήσεις οχημάτων από πλημμυρισμένους δρόμους.
 
Την ίδια ώρα, προβλήματα παρατηρούνταν για αρκετές ώρες και στην ηλεκτροδότηση σε διάφορες περιοχές.
 
Η βλάβη ε που υπέστη λόγω κακοκαιρίας υπόγειο καλώδιο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ) και είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς  καθώς και σε φάρμες σε κοντινή απόσταση, επιδιορθώθηκε πλήρως στις 5.40 το απόγευμα. 

Η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι το υπόγειο καλώδιο της Αρχής κτυπήθηκε από κεραυνό περίπου στις 3.15 το απόγευμα και άμεση ήταν η κινητοποίηση προς αποκατάσταση της παροχής, κάτι που επιτεύχθηκε τελικά στις 5.40.

Μικρές τοπικές βλάβες εντός Λευκωσίας επίσης αντιμετωπίστηκαν από συνεργεία της ΑΗΚ τα οποία βρίσκονται σε επιφυλακή.
 
 
*Φωτογραφίες και βίντεο από τη σελίδα Καιρόφιλοι Κύπρου στο Facebook.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας